Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos poster

Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos

April 6, 2017 20:00, 3 hours
Sala Palatului
Phone: 021.310.15.22
Email:
Strada Ion Campineanu nr.28, Sector 1, 010034
Bucharest
Romania


Pe 6 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, BestMusic si METALHEAD va invita la aniversarea de 20 de ani a albumului “Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos” unde finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat alaturi de multe alte hituri Metallica.

Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea la preturi speciale de presale.

In mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut “Metallica by four cellos”, o adevarata opera rock care a schimbat peisajul muzical al urmatorilor 20 de ani. Alaturi de acest epic album ,la Bucuresti, trupa va canta si reinterpretari in premiera ale pieselor “Battery”, “Nothing Else Matters si “Seek and Destroy”. Finlandezii ofera o abordare unica a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica. In plus, Apocalyptica si-au creat propriul stil si o cariera incununata de succes si de milioane de albume vandute in jurul lumii.

Facebook event

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

In earlybird pana pe 15 ianuarie, acestea au urmatoarele preturi:

  • Categoria A: 199 lei
  • Categoria B: 129 lei
  • Categoria C: 105 lei
  • Categoria D: 89 lei

Dupa 15 ianuarie bilete costa 230 de lei Categoria A, 149 de lei Categoria B, 115 lei Categoria C, 99 de lei categoria D.

In ziua concertului, la intrare, acestea vor costa 250 de lei Categoria A, 160 de lei Categoria B, 130 de lei Categoria C si 110 lei categoria D

Bilete online, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts pwoered by ROCK FM