Asemic, Breathelast si Keops Vexa Live in COSNTANTA  poster

Asemic, Breathelast si Keops Vexa Live in COSNTANTA

March 10, 2017 20:00, 4 hours
Rock Halle
Phone: 0763-808-208
Str. Tulcei, Nr.2 900434 (Piata Rosu - Tomis Nord)
Constanța
Romania


Asemic, Breathelast & Perseverance at 31 Motor's Pub

La mai bine de un an de la aparitia primului material de studio, albumul “Luminescentity”, dupa o schimbare de componenta dar si de stil, trupa Asemic munceste de zor la cel de-al doilea album ce urmeaza a fi lansat in cursul acestui an. Muzica formatiei este rezultatul backgroundului muzical al celor patru membri, care au activat in diferite formatii de metal, stilul abordat fiind Instrumental Progressive Metal, cu influente de Jazz, Fusion si Djent. ASEMIC inseamna Vlad Datcu - chitara, Liviu Maxim – tobe, Alexei Nichiforof – chitara bass si Andrei Bogdan – chitara.

Facebook / Youtube / Bandcamp

Insa cum pana la momentul lansarii mai este ceva vreme, cei patru muzicanti si-au propus sa va viziteze orasul in cadrul miniturneului “TRANSITION PATH TOUR”, al doilea pe lista fiind SUCEAVA! Sambata, 25 februarie, incepand cu ora 20:00, 31 motor’s Pub va rasuna sub muzica celor de la Asemic care au placerea sa ii aiba ca si invitati pe cei de la:

BREATHELAST, o formatie de post hardcore - metal din Constanta - Bucuresti, fondata in 2010, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza. Trecuta prin cateva schimbari de componenta, formatia rezista si isi promoveaza muzica prin multe concerte la inceput, ajungand sa evolueze de la an la an incat sa aleaga posibilitatile de afisare “pe viu”, trecand de la concerte de club la festivaluri nationale si la cateva iesiri din tara. Dorinta trupei de a canta si de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza “sound” ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite, fata de ce erau obisnuiti sa livreze. Materialul “Maluri” ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia Breathelast. Momentan, trupa pregateste primul lor material de cursa lunga ( dupa self titled 7 tracks si split ul cu Cap de craniu 4 tracks ), ce urmeaza sa fie inregistrat la Studio148. Materialul este anuntat pentru finalul anului 2017. Breathelast pregateste, in paralel cu albumul full length (engleza si romana), un material integral in limba romana, din care deja au pregatit spre lansare single ul “Monstrul”, cu ajutorul pe sunet / video din partea celor de la BlueCat Studio.

Multiplatform oficial Breathelast “Maluri” / Facebook / Youtube

si

KEOPS VEXA este un proiect de metal experimental care a luat nastere in perioada 2014 – 2015 din initiativa unor simplii oameni pasionati de muzica. Dupa nenumarate experiente muzicale si de viata ne-am dat din nou seama ca nu putem trai fara noi insine, motivatia fiind insasi muzica metal “la liber”. Cel mai important este ca ne-am regasit in locul in care ne putem simti muzical ca acasa – Keops Vexa. In Ianuarie 2016, cu sprijinul Osimetric Studio, Keops Vexa anunta aparitia primului single: Ground Zero.

Componenta Keops Vexa: Mihai Tanasescu – tobe Razvan Nastase – chitara Ciprian Barbu – chitara Laurentiu Ivascu – bass

Facebook

Event / Facebook event

Support artist: 20 lei