Asemic, Breathelast si Perseverance live at BUZAU poster

Asemic, Breathelast si Perseverance live at BUZAU

March 25, 2017 20:00, 4 hours
pin Ascunde harta Cafeneaua Artistilor Buzau - Casa celor 7
Phone: 0767 819 107
Email:
Bd. Nicolae Balcescu Nr 26-28 (Complex NoLimit), 120187
Buzău
Romania


Asemic, Breathelast si Perseverance live at Cafeneaua Artistilor

La mai bine de un an de la aparitia primului material de studio, albumul “Luminescentity”, dupa o schimbare de componenta dar si de stil, trupa Asemic munceste de zor la cel de-al doilea album ce urmeaza a fi lansat in cursul acestui an. Muzica formatiei este rezultatul backgroundului muzical al celor patru membri, care au activat in diferite formatii de metal, stilul abordat fiind Instrumental Progressive Metal, cu influente de Jazz, Fusion si Djent. ASEMIC inseamna Vlad Datcu - chitara, Liviu Maxim – tobe, Alexei Nichiforof – chitara bass si Andrei Bogdan – chitara.

Facebook / Youtube / Bandcamp

Insa cum pana la momentul lansarii mai este ceva vreme, cei patru muzicanti si-au propus sa va viziteze orasul in cadrul miniturneului “TRANSITION PATH TOUR”, al doilea pe lista fiind SUCEAVA! Sambata, 25 februarie, incepand cu ora 20:00, 31 motor’s Pub va rasuna sub muzica celor de la Asemic care au placerea sa ii aiba ca si invitati pe cei de la:

BREATHELAST, o formatie de post hardcore - metal din Constanta - Bucuresti, fondata in 2010, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza. Trecuta prin cateva schimbari de componenta, formatia rezista si isi promoveaza muzica prin multe concerte la inceput, ajungand sa evolueze de la an la an incat sa aleaga posibilitatile de afisare “pe viu”, trecand de la concerte de club la festivaluri nationale si la cateva iesiri din tara. Dorinta trupei de a canta si de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza “sound” ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite, fata de ce erau obisnuiti sa livreze. Materialul “Maluri” ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia Breathelast. Momentan, trupa pregateste primul lor material de cursa lunga ( dupa self titled 7 tracks si split ul cu Cap de craniu 4 tracks ), ce urmeaza sa fie inregistrat la Studio148. Materialul este anuntat pentru finalul anului 2017. Breathelast pregateste, in paralel cu albumul full length (engleza si romana), un material integral in limba romana, din care deja au pregatit spre lansare single ul “Monstrul”, cu ajutorul pe sunet / video din partea celor de la BlueCat Studio.

Multiplatform oficial Breathelast “Maluri” / Facebook / Youtube

si

PERSEVERANCE, o tanara trupa din Brasov, la inceput de drum dar cu planuri mari. Membri: Ioan Câmpian - vocals/chitara; Marius Apostu - chitara; Adrian Nagy - chitara bass; Ciprian Draghici – tobe.

Facebook / Youtube