BATUSHKA, Dimholt & Downfall poster

BATUSHKA, Dimholt & Downfall

Feb. 12, 2017 20:00, 4 hours
Quantic Pub
Phone: 031 432 1742
Șoseaua Grozăvești 82
Bucharest
Romania


Batushka live la Bucuresti - 12 februarie 2016, club Quantic.

PROGRAM:

19:00 - open doors 20:00 - 20.40 - DOWNFALL 20.55 - 21.35 - DIMHOLT 22.05 - … - BATUSHKA

BATUSHKA vor ajunge la Bucuresti, in club Quantic pe data de 12 februarie 2017, ca urmare a amanarii concertului pe care acestia trebuiau sa il sustina in cadrul Doom over Bucharest II. Alaturi de Batushka pe scena clubului bucurestean vor mai urca Dimholt (Bg) si Downfall (Ro).

Persoanele care au achizitionat abonament pentru Doom over Bucharest II sau bilete pentru ziua a doua a festivalului (26 noiembrie) vor beneficia de intrare gratuita la acest eveniment in baza bileteului de la Doom over Bucharest.

De asemena, in reteaua iabilet.ro se vor putea gasi si bilete special pentru acest eveniment la urmatoarele preturi:

50 lei - in perioada 1 ianuarie - 11 februarie 2017; 55 lei - in seara concertului, la intrare.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in punctele fizice ale retelei iabilet: Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinul Uman, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H si la Hard Rock Cafe.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone sau Orange si ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Polonezii de la Batushka vor ajunge pentru a două oară în România, după concertul susţinut în cadrul Dark Bombastic Evening. Polonezii se descriu ca o trupă de black metal cu influenţe doom şi post metal. Deşi identitatea membrilor nu este cunoscută, zvonurile spun căaceştia fac parte din trupe cunoscute din scena poloneză.

Albumul de debut “Litourgiya” a fost lansat în 2015 şi a fost considerat unul din cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv din întreaga lume.

Facebook / Official Site