Carnifliate si Snøgg in Yellow Club  poster

Carnifliate si Snøgg in Yellow Club

March 25, 2018 20:00, 4 hours
Yellow Club
Phone: 0771 565 459
Str. Lucretiu Patrascanu nr. 1, Sector 3
Bucharest
Romania

CARNIFLIATE, cea mai napraznica formatie din Slovenia, aduce ascultatorii metalului extrem la o noua cantare ca la carte!

Daca death metalul si grind-ul inseamna totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupa care te face sa te urci pe pereti de la prima piesa. Extrem de dinamica, tanara formatie slovena revine in Bucuresti pe 25 martie. Concertul din Club Yellow face parte din turneul “March of Death”, in care vor prezenta atat primul album, cat si piese proaspete!

SNOGG - formatia porneste la drum in 2013, avand un nume imposibil de scris si de pronuntat: “█████████████”, nume pe care ulterior si-l schimba in Snøgg (“zapada”, in limba slovena) si sub care sustin primele concerte in formula:

Ulv - chitara, clape, voce, ritualuri Mørke - tobe, vrajitorii

Etichetata ca “freeride black metal”, in 2016 trupa lanseaza primul demo, poate unul din cele mai experimentale din ultimii ani, urmat de EPul “Qivitoq”. In martie, dupa mai bine de un an, vom revedea Snøgg in Romania, cu noul lor material (“Abeloth”) si intr-o noua formula scenica.

YELLOW CLUB (Str. Lucretiu Patrascanu nr. 1, Sector 3, Bucuresti).

Duminica 25 martie 2018, ora 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: metrou (statia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului. Stand de CD-uri si tricouri la acest concert.

Pret bilet: 20 lei (de vanzare doar la intrare, in seara concertului). Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 72-a)

image - see following caption