Cataclysme sur l'Europe: Nihilism la Bucuresti poster

Cataclysme sur l'Europe: Nihilism la Bucuresti

April 26, 2020 20:00, 4 hours
The Pub - Universitatii
bd. Regina Elisabeta
Bucharest
Romania

In premiera in Romania, NIHILISM este una din cele stranii formatii din noul val de black metal grecesc. Viata in sine nu are valoare si nici intelegere intrinseca. Raportandu-se doar la univers, nihilismul existential tainuieste zadaranicia firii. 26 aprilie - o calatorie dincolo de logic, de zero, de nimic.


Dupa mai bine de un an de la lansarea albumului de debut, RANCORUM revine in Bucuresti cu pachetul propriu de death metal autoritar dar si de mare incarcatura atmosferica, in care au fost incapsulate cele mai sinistre angoase ivite din cangrenele care au cuprins omenirea sub manipularile odioase ale unor ilustri necunoscuti.

Ca intodeauna, programul de demolari controlate prin riffuri grele si foarte grele, prezentat intr-o noua formula a trupei, se va lasa cu o totala nimicire interioara si exterioara.

Fondată în decembrie 1998, în Brașov, FALSE REALITY abordează un melodic death metal cu puternice influențe din zonele doom și progressive. În anul 2002 apare și prima apariție discografică, EP-ul “Tales of Eternity”, lansat on-line cu ajutorul micului label norvegian Sidekick Records, însă în anul 2003 trupa a intrat într-o lungă perioadă de pauză.

Opt ani mai târziu, în 2011, după multe schimbări de componență, False Reality revine pe scenele undergroundului românesc, iar în anul 2016 lansează primul album din încercata sa istorie - “End of Eternity”, împreună cu labelul transilvănean Loud Rage Music, album care s-a bucurat de o recepție preponderent pozitivă, atât în țară, cât și în străinătate, fiind considerat de mulți o gură de aer proaspăt și primind în câteva rânduri punctaje maxime din partea recenzorilor.

Pe 26 aprilie, False Reality din nou in concert la Bucuresti!

THE PUB Universitatii se află în centrul Bucurestiului, pe Bd. Regina Elisabeta nr. 9.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Pagină eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/796151584220128/

Pagini oficiale: https://www.facebook.com/nhlsmband/ https://www.facebook.com/rancorumband/ https://www.facebook.com/FalseRealityBand/

Concert organizat sub egida Metal Under Moonlight (editia a 86-a).

image - see following caption