Concert Batushka + guests at Quantic poster

Concert Batushka + guests at Quantic

Sept. 12, 2018 20:00, 4 hours
Quantic Pub
Phone: 031 432 1742
Șoseaua Grozăvești 82
Bucharest
Romania


BATUSHKA vor ajunge la Quantic in Bucuresti, pe 12 septembrie, in cadrul turneului european “End of Litourgiya European Pilgrimage” pe care il vor sustine in 2018. BILETE: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-batushka-32621/

50 de lei – presale in reteaua iabilet.ro
60 de lei – in ziua concertului si la intrare

Miercuri, 12 septembrie 2018
Quantic Club
Bucuresti, Intrarea Grozavesti

BATUSHKA se descriu ca o trupă de black metal cu influenţe doom şi post metal. Albumul de debut “Litourgiya” a fost lansat în 2015 şi a fost considerat unul din cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv din întreaga lume.
Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

image - see following caption