Concert Gothic / Machiavellian God in Yellow Club poster

Concert Gothic / Machiavellian God in Yellow Club

March 23, 2018 20:00, 4 hours
Yellow Club
Phone: 0771 565 459
Str. Lucretiu Patrascanu nr. 1, Sector 3
Bucharest
Romania

GOTHIC este una dintre trupele de referință pentru muzica metal din România. Activând de 25 de ani, multi-premiată, cu statutul de trupă cult a underground-ului românesc, Gothic are la activ peste 500 de concerte în țară și străinătate, sute de apariții difuzate în emisiuni de specialitate pe posturile naționale de radio si televiziune și numeroase articole și interviuri apărute în cele mai mari publicații din România și străinătate.

Albumul de debut Touch of eternity (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vândute albume din metalul românesc în anii 90, piese ca Anguish, Regrets si Memorial Winter devenind adevarate hituri, cântate în cor de către fani la concertele trupei. Celebra publicație germană Metal Hammer a acordat nota 9 (din 10) acestui album.

In 2012 Gothic a câștigat concursul WACKEN METAL BATTLE, competiție națională, concertând cu succes la Wacken Open Air.

În 2015 trupa a intrat în studioul Consonance din Timișoara pentru a înregistra părțile de tobe pentru noul album - DEMONS. Restul de instrumente au fost înregistrate în studioul propriu al trupei, albumul fiind mixat de Alin Petruț în colaborare cu Nimrod Szedlacsek (Corvin Studio Cluj). În ianuarie 2017 formația lansează Demons sub egida Loud Rage Music, album care beneficiază de o promovare intensă din partea labelului transilvănean si obține în continuare cele mai bune cronici în mass-media internațională.


Machiavellian God si-a pus bazele in toamna anului 2016 ca proiect menit sa exploreze laturile intunecate ale psihicului uman folosindu-se atat de progresiile muzicale ale instrumentistilor Mihai Dinuta (chitara), Alex Gheorghe (chitara), Valentin Cristocea (bass) si Emi Ravasel (tobe), cat si de versurile profunde ale lui Vlad Plapcianu (voce).

Omul care cunoaste suferinta, atat mentala cat si fizica, ajunge sa vada in aceasta o solutie pentru a-si depasi conditia. Adoptand acest pricipiu de a-si cali victimele prin tortura, Zeul Machiavelic isi zdrobeste creatia pentru a o desavarsi.


Acces concert 20 lei