CONCERT ZILPZALP, BASTOS ȘI ZERO FOX GIVEN poster

CONCERT ZILPZALP, BASTOS ȘI ZERO FOX GIVEN

July 24, 2018 18:00, 4 hours
Quantic Pub
Phone: 031 432 1742
Șoseaua Grozăvești 82
Bucharest
Romania


CONCERT ZILPZALP, BASTOS ȘI ZERO FOX GIVEN

7inc organizează marți, 24 iulie, concertul nemților ZilpZalp. În deschide vor cânta Bastos și Zero Fox Given. Evenimentul va avea loc pe terasa Clubului Quantic începând cu ora 18.

image - see following caption

ZilpZalp este o trupă punk din Dortmund, Germania. În stilul lor se regăsesc pasaje progressive îmbinate și acompaniate de voce screamo. ZilpZalp au două albume dintre care primul este un demo care conține 2 piese și care este lansat în vara anului 2015 (https://zilpzalp.bandcamp.com/album/demo) iar al doilea album, respectiv ultimul, în septembrie 2017 (https://zilpzalp.bandcamp.com/album/auf-den-versen). Câteva teme abordate de aceștia sunt dreptatea, opinia, singurătatea, trecutul și compromisul, frica de consecințe și efectele ei, normalitatea, sentimentele și orizonturile personale.

Bastos este o trupă screamo din București, România. Tendința generală a trupei este emo-punk. Bastos a avut numeroase concerte în orașul natal, în orașele din țara dar și în afara graniței. Materialul lor discografic cuprinde două albume dintre care primul este un Split realizat împreună cu Pandrea, în septembrie 2014, intitulat „Split 7” (https://bastosmove.bandcamp.com/album/split-7-w-pandrea), iar ultimul album este lansat în luna martie a anului 2017 și se numește “Second Favourite Person” (https://bastosmove.bandcamp.com/album/second-favourite-person).

Zero Fox Given este o trupă pop punk nouă în București, România. Aceasta a fost fondată în 2018 iar singurul lor material care poate fi găsit online este piesa „Lanțul Coincidențelor”

Principalele influențe sunt trupele A Day To Remember, Neck Deep, State Champs, The Story So Far, Sunrise Skater Kids.

7inc este o comunitate care susține și promovează muzica underground din România prin fonduri proprii, din pasiune pentru muzică, din dorința de a ajuta, dezvolta și extinde ideea de colectiv al underground-ului. Comunitatea este o fuziune dintre 0331 Records (record label), Code Forge (web development and online solutions), HC|RO (booking), Headfullofnoise (community outreach), Psychedelicious (event planner), VZR Graphics (artwork and graphic design).

Support:

Online Presale: First 25 Tickets - 20 Lei

https://eventbook.ro/music/bilete-zilpzalp-bastos-zero-fox-given

After Presale and @ the Door - 25 Lei

Programul evenimentului este:

Doors Open - 18:00

ZilpZalp- 21:00

Bastos- 20:00

Zero Fox Given - 19:00

ZilpZalp [GER]

Punk / Progressive / Screamo

https://www.facebook.com/Zilpzalps/

http://zilpzalp.bandcamp.com/

Bastos [ROM]

Emo / Screamo / Punk

https://www.facebook.com/bastosmove/

https://bastosmove.bandcamp.com/

http://bastosmove.tumblr.com/

Zero Fox Given [ROM]

Pop / Punk

https://www.facebook.com/ne.doare.la.vulpe/