Dark Bombastic Evening 2017 poster

Dark Bombastic Evening 2017

Aug. 3, 2017 16:00, 3 days, 8 hours
Grădina Termală Dorobanti, Comuna Dorobanți, Arad
Grădina Termală Dorobanti, 315201
Comuna Dorobanți
Romania


Evenimentul a pornit în anul 2009 ca un concept nou în România, încercând să promoveze muzica dark de nișă din undergroundul extrem, nepromovat încă pe la noi. Nu s-a vrut neapărat un festival. Organizatorii spun și astăzi că evenimentul e „mai degrabă un moment în timp”. Se pare că momentul și timpul sunt favorabile în acest an arădenilor, deoarece după două ediții indoor în capitală și cinci ediții outdoor între zidurile Cetății din Alba Iulia, „Dark Bombastic Evening” se mută în vara anului 2017 în județul Arad! Mai exact, la Dorobanți, la Grădina Termală!

Genurile experimentate în cadrul Dark Bombastic Evening au fost până acum Neofolk, Ambient, Goth, Post Punk, Neoclassical, Ethereal sau Theatrical Dark Cabaret. Rămâne de văzut ce surprize rezervă anul 2017 pentru vechii și viitorii fani ai acestui eveniment, dar cert e că organizatorii, DonisArt, continuă să exploreze o abordare muzicală nonconformistă și doresc să facă din DBE un eveniment underground de tradiție, adresat celor care sunt deschiși cu adevărat la provocări noi.

Line-Up:

Tickets

Festival passes: 275 lei // day tickets: 155 lei

Regulation

You are allowed to have any kind of photo or video cameras at the event (with no tripod). You may bring with you umbrellas and raincoats. The access is strictly forbidden with: glass items, bottles, sprays, knives or any other blunt objects, foods and drinks.

Location: Grădina Termală, Arad

Camping… soon.

Facebook event