Evergrey / 13 aprilie / Hard Rock Cafe, Bucuresti poster

Evergrey / 13 aprilie / Hard Rock Cafe, Bucuresti

April 13, 2019 20:00, 4 hours
Hard Rock Cafe Bucharest
Phone: +40 040212066261
Soseaua Kiseleff 32
Bucharest
Romania


VERGREY revin in Romania pe 13 aprilie printr-un show care va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucuresti de la ora 22:30. Atentie: accesul se face doar dupa ora 22:00. Primele 100 de bilete au pret special! Pentru acest eveniment nu avem mese in fata scenei.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-evergrey-la-hard-rock-cafe-39151/

In deschidere vor canta Bloodred Hourglass din Finlanda.

Evergrey vin din Suedia si se numara printre trupele care abordeaza ca stil Progressive Metal, avand pe alocuri influente de Power. Au 10 albume la activ, al 11-lea, The Atlantic urmand sa fie lansat anul acesta pe 25 Ianuarie. Artistii abordeaza teme bine definite precum paranoia,sau suicidul pe care le dezvolta din perspectiva individului care are aceste trairi. The Atlantic va fi al 3 album conceptual al formatiei despre care Jacob Hensen a declarat ca va fi cel mai intunecat si profund material al trupei.

Se numara printre formatiile de top din Suedia, ajungand sa urce pe scenele unor festivaluri mari din Europa precum Download, Masters of Rock, Sziget sau Wacken, dar si in Statele Unite unde au fost headlinerii festivalului Prog Power VII din Atlanta. De-a lungul timpului Evergrey a colaborat cu muzicieni din In Flames, Sabaton, HammerFall sau Stratovarius si au avut turnee alaturi de Nevermore, In Flames sau Avatar.

O piesa noua Evergrey, Currents, de pe viitorul album al trupei, “Atlantic”, poate fi asculta aici:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

Earlybird - primele 100 de bilete din fiecare categorie

Cu loc la masa: 95 de lei, cu loc la masa in sala

Fara loc in fata scenei: 65 lei

Presale

Cu loc la masa: 119 de lei, cu loc la masa in sala

Fara loc in fata scenei: 79 lei

La Acces

Cu loc la masa: 130 de lei, cu loc la masa in sala

Fara loc in fata scenei: 100 lei

Numarul biletelor cu loc la masa este limitat la 200 de bucati.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment Metalhead powered by ROCK FM

image - see following caption