Hteththemeth, False Reality si S.P.A.W.N.) poster

Hteththemeth, False Reality si S.P.A.W.N.)

Jan. 20, 2017 20:00, 4 hours
Jazz&Blues Club
Phone: +40-724 400322
str. Sinaia nr. 3
Târgu Mureş
Romania


Jazz&Blues Club şi Comunitatea Rock din Tg. Mureş prezintă primul concert de rock din noul an, vineri, 20 ianuarie de la orele 20.00, cu False Reality din Braşov (melodic death metal) şi Hteththemeth (unhuman music) tot din Braşov! În deschidere va cânta trupa S.P.A.W.N. din Tg.Mureş (glam metal).

Hteththemeth este considerată una din trupele cu cele mai interesante concepte, muzică și punere în scenă din România, sărind fără timiditate de la bossa-nova, blues, hard-rock și alte sonorități melodice și atmosferice până la death și black metal.

https://www.facebook.com/Hteththemeth/

False Reality tocmai a lansat prin casa de discuri transilvăneană Loud Rage Music primul album full-length din carieră, numit “End of Eternity”, după o lungă așteptare de 14 ani de la ultimul material discografic, fapt datorat unei lungi pauze în activitate între anii 2003 și 2011. De asemenea din Brașov, trupa își autointitulează stilul drept melodic death metal, fiind însă un melanj de death, black, doom și progressive cu accentul pus pe melodicitate, folosind atât voce growl, cat și voci clean. Trupa promite un show încărcat de trăiri și emoții, prezentând atât noul album, cât și piese mai vechi, din prima perioadă de activitate.

https://www.facebook.com/FalseRealityBand/ https://www.falsereality.ro/

Preț bilet: 20 lei