Jonathan / Ozone Mama - Live in Timisoara poster

Jonathan / Ozone Mama - Live in Timisoara

Sept. 20, 2018 20:00, 4 hours
Manufactura
Phone: 0732 948 001
Vladimirescu 9, 300195
Timișoara
Romania


O seara de Hard & Indie Rock cu trupele Jonathan și Ozone Mama la Timisoara

image - see following caption

Fanii The Killers, Placebo, The Strokes sau Led Zeppelin, The Black Crowes și The Cult sunt invitati la Manufactura în 20 septembrie de la ora 19.00, la un concert de Rock American cu 2 trupe care fac furori în festivaluri și concerte, Jonathan (indie rock) și Ozone Mama (clasical/hard rock)

Jonathan sunt adesea comparati cu mai marii Indie rock-ului, precum Editors, Placebo, Interpol sau The Strokes, insa cei 5 prieteni care formeaza trupa au o chimie aparte, lucru care se reflecta perfect in muzica lor. Jonathan canta pe scenele celor mai renumite festivaluri europene: Exit, INmusic, Flow Festival din Ljubljana, Eurosonic din Groningen, sau Waves din Viena si Bratislava, iar apogeul muzical a fost in vara lui 2017 cand au avut onoare sa cante in deschiderea trupei The Killers la Exit Festival.

Albumul de debut , „Bliss”, lansat in 2014, le-a adus concerte sold-out si luni bune de audienta masiva la cele mai bune radio-uri din Croatia. In 2015 a urmat EP-ul “Getting closer is keeping us apart” care a venit cu un plus de creativitate si un premiu important in lumea muzicala din Croatia. In 2017 a aparut si al 3-lea material muzical, un dublu-album imparțtt în 2 parti, „To love” si „To hold”.

Ozone Mama dau un suflu nou muzicii rock din anii '60-'70 si sunt mereu apreciati pentru concertele lor muzical revigorante.

Albumul de debut 'The Starship Has Landed' din 2012 a castigat Premiul „Fonogram Award” (echivalentul premiului Grammy in Ungaria) In plus melodia 'I Really Care' din primul album a fost mentionata in prestigioasa publicatie „Classic Rock Magazine”. Al doilea material muzical a iesit in 2013, „Freedom EP” si a fost urmat de 'Sonic Glory', al doilea album care a castigat premiul pentru „Cel mai bun album de hard rock/heavy metal al anului” in Ungaria. Melodiile din „Sonic Glory” au ajuns sa fie ascultate inclusiv la radio-urile din SUA si Canada. Al treilea album „Cosmos Calling” a fost lansat de Casa de discuri Rippled Music din California, la inceputul lui 2018.

Intrare concert: 25 lei

Facebook event: https://www.facebook.com/events/451683958643161