Laibach - Cluj Napoca poster

Laibach - Cluj Napoca

March 23, 2018 20:00, 3 hours
Form Space
Email:
Aleea Stadionului, numărul 2
Cluj-Napoca
Romania


Laibach este una dintre cele mai cunoscute și longevive prezențe artistice ce a rămas în urma căderii blocului răsăritean. Slovenii îmbină elemente sonore avantgardise, martial industrial, experimental, neoclasice, electronica și darkwave cu estetica totalitară și un liricism ce abordează tematici socio-politice.

Timp de aproape patru decenii, Laibach au reușit să sfideze granițele oricărei sfere artistice datorită abordării lor excentrice. Aceștia fac parte și din Neue Slowenische Kunst, controversata colectivă politic-artistică înființată în 1984. In 2015, trupa a susținut două concerte in Coreea de Nord, prestație ce a ajuns subiectul documentarului Liberation.

Ultimul lor album, “Also Sprach Zarathustra”, este o veritabilă coloană sonoră ce acompaniază esența filosofică a romanului lui Nietzsche materializată într-o prestație-concept. Laibach se vor și sunt cei ce își fac ascultătorii să gândească și, în același timp, să danseze în pas de marș…

Biletele se găsesc pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook(puncte în Cluj-Napoca: Cinema Florin Piersic și Librăria Humanitas Cluj

Prețurile biletelor sunt următoarele: 65 lei - primele 150 de bilete. 75 lei - următoarele 150 de bilete. 80 lei - după epuizarea primelor 300 de bilete. 85 lei - în ziua evenimentului și la intrare.