Master, Haniwa, Mass Grave si Spinecrusher poster

Master, Haniwa, Mass Grave si Spinecrusher

Feb. 11, 2017 20:00, 3 hours
Fabrica
Phone: 021.335.0323
Email:
Strada 11 iunie, nr. 50, 030077 București
Bucharest
Romania


Master, veteranii death metalului din America vor concerta in club Fabrica, pe 11 februarie, alaturi de formatia bucuresteana Spinecrusher, bulgarii de la Mass Grave si italienii de la Haniwa. Probleme de logistica au generat schimbarea trupelor care ii insotesc pe MASTER in turneul balcanic, insa evenimentul de la Bucuresti ramane in continuare unul mult asteptat.

Bilete Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in cele 1500 de puncte din reteaua iaBilet.ro/retea.

Master vor aduce pe scena clubului Fabrica death metalul cantat asa cum trebuie, adica transant si fara prea multe introduceri! Cu o discografie ce provoaca deopotriva admiratie si invidie, Master au la activ peste 30 de ani de cantat metal in intreaga lume. Albumele lor au inspirat generatii intregi de trupe fiind recunoscute pentru muzica cu nerv ce poarta influente Motorhead, Venom si Slayer.

Official Site / Facebook / Youtube

Haniwa (IT) Trio-ul italian Haniwa exploreaza genuri muzicale variate, de la progressive metal la grunge, cu o experienta scenica ce depaseste douazeci de ani. Muzica trupei este legata bine, cu sunete clare ce imbina diversele influente ale membrilor ei, iar rezultatul final se traduce in metal modern cu arome fine vintage. Facebook / Youtube

Mass Grave (BG) Mass Grave s-au format in 2006 cantand initial coveruri ale unor trupe precum Deicide, Slayer, Sepultura si Carcass. Dupa doua demo-uri ascultate pana la refuz de catre publicul undergroundului din Bulgaria, in 2013 formatia lanseaza primul album din cariera, “Fade of Life” si apare pe diverse compilatii death metal locale. Facebook / Youtube

Spinecrusher (RO) Spinecrusher livreaza direct si fara prea multe explicatii death-thrash adus de la portile iadului nituit cu riff-uri de black metal ce au tinut formatia pe meterezele metalului romanesc timp de opt ani. In pofida tuturor incercarilor care s-au abatut asupra componentei formatiei, Spinecrusher si-au onorat publicul cu fiecare concert promis, secerandu-si muzical spectatorii, de fiecare data, in plina forta, in stilul propriu ce-i caracterizeaza. Facebook / Youtube

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet: Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, la cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Acestea costa 35 de lei in presale si 40 de lei la intrare.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Facebook event

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM si Cavalleria