Metallica - Live in Bucuresti poster

Metallica - Live in Bucuresti

Aug. 14, 2019 20:00, 4 hours
Stadionul National "Lia Manoliu"
Bulevardul Basarabia 37-39
Bucharest
Romania

image - see following caption

Legendara trupa Metallica revine la Bucureti in turneul Worldwired, intr-un concert senzational ce va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Nationala.

Biletele se pun in vanzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea. In deschidere vor canta trupele Ghost si Bokassa.

Turneul Worldwired se intoarce in Europa si Marea Britanie intre 1 mai si 25 august 2019 cu show-uri ce se desfaoara pe stadioane, in parcuri is chiar la un castel. Dupa seria de concerte indoor din 2017 - 2018 ce a depasit recorduri in 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine in Europa si Marea Britanie cu 25 de show-uri programate in peste 20 de tari. Debutand pe 1 mai 2019 in Lisabona, turneul include orase in care Metallica nu a mai concertat de multi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oara din 1988), Berlin, Moscova, Varsovia, Bucuresti, Gothenburg, si chiar orase cu show-uri in premiara, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) si Tartu (Estonia).

Fiecare bilet cumparat include si cel de-al 10-lea album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct, in format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziiei de bilet prin care vor primi instructiuni pentru a-si descarca albumul.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat zece albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 125 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy. Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.

Biletele se pun în vânzare pe 28 septembrie, de la ora 10.00, pe site-urile metallica.emagic.ro, eventim.ro şi iabilet.ro.

În schimb, membrii fanclubului Metallica vor putea achiziţiona tichete începând de marţi, 25 septembrie, mai multe informaţii fiind disponibile pe site-ul trupei.

Biletele la concertul Metallica din România au următoarele preţuri:

Gazon A - 345 lei

Gazon B - 285 lei

Cat 1 - 685 lei

Cat 2 - 505 lei

Cat 3 - 345 lei

Cat 4 - 285 lei

Cat 5 - 235 lei

Fiecare bilet cumpărat include şi cel de-al 10-lea album Metallica, „Hardwired…To Self-Destruct”, în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziţiei de bilet cu instrucţiuni pentru a-şi descărca albumul.

Pentru concertul de pe 14 august, fanii vor avea posibilitatea să achiziţioneze pachete VIP pentru o experienţă Metallica mult mai intensă. Cele trei pachete VIP includ bilete în zone premium şi alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” şi chiar întâlnire cu trupa.

Accesul pe Arena Naţională se va face începand cu ora 16.30, iar concertul Metallica va începe după ora 19.30.

Accesul copiilor mici la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă dacă părinţii aleg să vină însoţiţi de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziţionând bilete de acces şi pentru aceştia. Accesul în zona de concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

Totodată, organizatorii recomandă parinţilor să le asigure copiilor căşti de protecţie. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.