Nadja [ca] Aidan Baker [ca], Swarms And The Sun [ro] poster

Nadja [ca] Aidan Baker [ca], Swarms And The Sun [ro]

March 4, 2018 21:00, 3 hours
Form Space
Email:
Aleea Stadionului, numărul 2
Cluj-Napoca
Romania


Nadja este un duo format din Aidan Baker (chitara / voce / pian / instrumente de suflat / tobe) și Leah Buckareff (bas / vocal). Nadja a început în 2003 ca un proiect solo pentru ca Baker să exploreze partea mai grea / mai zgomotoasă a muzicii experimentale / ambientale realizate în principal pe chitara electrică. În 2005, Buckareff s-a alăturat pentru a face ca proiectul sa poata iesi cu interpretari live.

Numele trupei vine de la numele lui Aidan scris invers, pentru a se potrivi cu conceptul unui stil muzical diferit de opera proprie. Înlocuirea literei “J” este, dupa cum spune Aidan, o referire la personajul Nadja din cartea lui André Breton cu același nume și personajul lui Elina Löwensohn din filmul vampir.

Swarms And The Sun este un proiect muzical 'one-man band' din Cluj-Napoca, ce abordeaza un mix de genuri precum dream pop, alternative, post-rock. Longings, primul album lansat si inregistrat in dormitor, urmareste traseul unei pasari calatoare prin diferite peisaje emotionale.

Bilete/Tickets:

  • presale - 20 lei

  • door - 30 lei

Organizata de: From Space, Cluj Napoca Rock n' Roll, Marmo (MarmotA Photography), Nadja, Aidan Baker, Swarms And The Sun.