Satarial in fabrica club poster

Satarial in fabrica club

May 26, 2018 20:00, 4 hours
Fabrica Club
Strada 11 Iunie nr 50
Bucharest
Romania


Sambata 26 mai 2018, pentru prima oara in Romania:

Satarial (Rusia)

O trupa legendara in Rusia, atat pentru ceea ce au creat in cei aproape 30 de ani de activitate, dar si pentru controversele din jurul ei. O formatie cu o istorie socanta: primele concerte sustinute in biserici abandonate, liderul trupei trimis la azilul de nebuni timp de doi ani, acuzatii nefondate de terorism, incendieri de biserici si profanari de morminte.

Pentru amestecul de pagan, folk si black metal, Satarial au fost dati ca exemplu negativ de multe ori la Televiziunea Nationala din Rusia. Biserica ortodoxa moscovita le urmareste activitatea si trimite Politia sa le opreasca de fiecare data concertele. Cdurile lor sunt refuzate de magazinele de muzica. Sunt cenzurati sub toate formele in Rusia, insa live au toate ingredientele pentru un spectacol total: magie, misticism, provocari erotice.

In deschidere: Apa Simbetii (black/Bucuresti), Kroppen (death black/Slatina) si Sambata Mortilor (black/Ploiesti - debut scenic!).

[Club Fabrica](www.fabrica-club.ro](www.fabrica-club.ro) (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucuresti).

Sambata 26 mai, ora 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pretul biletului: 30 lei (la intrare, in seara concertului, dar se accepta si rezervari, cu plata in avans - relatii la 0722.814.991).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de Cduri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a formatiei Satarial.

Pagina evenimentului pe Facebook: -aici

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 73-a).