Shining  poster

Shining

March 25, 2017 19:00, 4 hours, 30 minutes
Fabrica
Phone: 021.335.0323
Email:
Strada 11 iunie, nr. 50, 030077 București
Bucharest
Romania


Trupa suedeza de black metal, Shining, alaturi de al sau carismatic si original solist, Niklas Kvarforth, va canta la Bucuresti pe 25 martie in club Fabrica in cadrul unui show marca METALHEAD. Primele 100 de bilete au pret special si se gasesc pe www.iabilet.ro

Shining este o trupa de black metal din Suedia metal infiintata de Niklas Kvarforth in 1996. De-a lungul timpului grupul a trecut printr-o serie de schimbari ale stilului muzical, de la black metal cu influente doom, la progressive extreme metal, ceea ce le-a adus si mai multa notorietate in randul fanilor de metal. Grupul este cunoscut pentru prestatiile live unice si controversate, in spatele carora se afla nimeni altul decat solistul Niklas Kvarforth. Pana in prezent Shining are 9 albume la activ, cel mai recent fiind “Everyone, Everything, Everywhere, Ends”, lansat in aprile anul trecut, pe care il vor prezenta publicului din Romania.

Alte nume pe afis vor fi anuntate in curand.

Pentru acest concert se pun in vanzare numar limitat de 400 de bilete exclusiv prin www.iabilet.ro in format electronic si in format fizic in cele 1700 de puncte din reteaua iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener TELEKOM, reţeaua de magazine SAY - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe dar şi in ziua concertului la intrare.

Bilete 65 de lei respectiv 70 de lei in ziua concertului la intrare.

Facebook

Un eveniment marca METALHEAD powered by Green Sound Team


UPDATE 1 martie 2017: Concertul Shining de la Bucuresti a fost anulat

Concertul Shining ce ar fi trebuit sa aiba loc pe 25 martie in club Fabrica a fost anulat. Formatia a transmis urmatorul mesaj pentru fanii din Romania: “We regret to inform you that we can’t play the schedule shows in Romania due to schedule and private issues beyond the band and promoters control. We will re-schedule and make up for it asap!” Va puteti recupera contravaloarea biletelor fie sub forma de voucher electronic pe care il puteti folosi in termen de un an de zile pentru orice alt eveniment listat pe www.iabilet.ro, fie banii conform celor de mai jos: Modalitati de rambursare a contravalorii biletelor in functie de modalitatea de plata cu care s-au achizitionat bilete, in urma solicitarii scrise primite pe adresa: contact@iabilet.ro: - daca biletele au fost achizitionate cu plata prin card sau paypal rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua in contul din care s-a facut plata initiala; - daca biletele au fost achizitionate cu plata prin Vodafone sau Orange rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor va fi returnata din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare; - daca biletele au fost achizitionate cu plata ramburs (livrare prin curier), de la unul dintre punctele fizice (lista aici: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/) sau de la alti parteneri ai IABILET, rambursarea se va face intr-un cont bancar in lei (titular de cont fiind persoana fizica) comunicat pe adresa: contact@iabilet.ro sau prin mandat postal la adresa de domiciliu a persoanei pe numele careia s-a efectuat comanda.