Subliminal Damage / Untold Faith - Iasi poster

Subliminal Damage / Untold Faith - Iasi

March 16, 2018 21:00, 3 hours
The Gate Bar
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 8
Iași
Romania


Pe 16 martie, Subliminal Damage și Untold Faith vă așteaptă în The Gate Bar din Iași pentru o seară dedicată progressive metal-ului.

Untold Faith

Fondată în Carei, Untold Faith este formată din o parte din membrii Psycho Symphony și și-a pus bazele pornind de la ideea unui nou mod de exprimare și gândire. Cu influența unor trupe precum Gojira, Nevermore, Psychotic Waltz, Mekong Delta, Sikth sau Riverside, Untold Faith a devenit rapid una dintre cele mai promițătoare apariții live.

YouTube

Subliminal Damage

Muzica creata de Subliminal Damage se incadreaza in aria metalului progresiv, piesele fiind consistente in schimbari de ritm, nu mai scurte de 7 minute, exprimand o atitudine de revolta asupra reprezentarilor realitatii cele mai des intalnite si mai puternic promovate precum: viata ta este consumul; esti in regula daca nu iesi din tipare; muncesti pentru tine nu pentru noi si religia iti dicteaza conduita. Fiecare membru are contributia sa in trupa, muzica si versurile fiind compuse colectiv, cu o nota de originalitate din partea fiecaruia.

YouTube

Bilete: 10 lei, la intrare.