The Moon and the Nightspirit + Irfan poster

The Moon and the Nightspirit + Irfan

April 21, 2017 19:00, 4 hours
Quantic Pub
Phone: 031 432 1742
Șoseaua Grozăvești 82
Bucharest
Romania


Final Step Productions va prezinta un concert cu totul special. Doua trupe aparte, ce nu sunt straine publicului roman, care impreuna vor crea o seara de neuitat pentru amatorii de sonoritati folk-pagan. THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT si IRFAN ne vor incanta auzul in Clubul Quantic, pe data de 21 aprilie 2017.

THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT a luat fiinta in anul 2003, iar de atunci duo-ul maghiar si-a creat o semnatura artistica distincta, care se reflecta nu doar in muzica lor, dar si in universul vizual unic care le ilustreaza compozitia. In 2014, trupa a semnat un contract cu legendara casa de discuri germana Prophecy Productions. The Moon and the Nightspirit invita ascultatorul in inima padurii, in lumea de smarald a taramurilor fara varsta, creand o tesatura in care firele de misticism antic se combina cu atmosfere de vis, unde Muzica Lumii capata o aura pagana vrajita.

Muzica trupei IRFAN este un amestec unic de melodii si ritmuri hipnotizante - un mix electro-acustic inspirat de traditiile sacre ale Balcanilor, Persiei si a Orientului Mijlociu, cantarea ortodoxa si patrimoniul muzical al Bizantului si Europei Medievale. Una dintre principalele caracteristici ale trupei este utilizarea la scara larga a vocilor etnice feminine extrem de frumoase impreuna cu voci masculine puternice si coruri, acompaniate de o mare varietate de intrumente bulgare, balcanice si orientale (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq). Inregistrarile si concertele formatiei Irfan calauzesc audienta printr-o calatorie emotionala si spirituala dincolo de spatiu si timp.

BILETE:

  • 40 de lei - presale in reteaua iabilet.ro (dupa vanzarea primelor 50 de bilete sau dupa 28 decembrie 2016)
  • 50 de lei - la intrare, in ziua concertului

Vineri, 21 aprilie 2017, ora 19:00 Bucuresti, Club Quantic - Intrarea Grozavesti

THE MOON AND THE NIGHT SPIRIT - Pagan Folk - UNGARIA

IRFAN - Ethereal World Music - BULGARIA

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, precum si in ziua concertului la intrare.