Therion, Imperial Age, Null Positiv, The Devil / poster

Therion, Imperial Age, Null Positiv, The Devil /

March 11, 2018 19:30, 4 hours
Quantic Pub
Phone: 031 432 1742
Șoseaua Grozăvești 82
Bucharest
Romania


După o pauză de aproape 5 ani de la lansarea ultimului album, formația suedeză THERION revine cu un nou material discografic „Beloved Antichrist”, o „operă metal” a cărei lansare va fi urmată de un turneu european intens, concretizat în peste 50 de concerte. Și pentru că nu putea să ocolească România, Therion va ajunge în data de 11 martie 2018 la Arenele Romane din București.

Deschiderea concertului va fi făcută de trupa rusească de symphonic metal IMPERIAL AGE și trupa germană NULL POSITIVE.

Despre noua „operă metal”, Christofer Johnsson spunea în urmă cu câțiva ani într-un interviu că: „Înainte de vă da cu părerea, imaginați-vă întâi un film care urmează să fie turnat, însă are nevoie de coloană sonoră. Au nevoie de o piesă death metal pentru o scenă, o baladă pentru altă scenă și o melodie heavy metal pentru cea de a treia scenă. Sunteți întrebați dacă aceste piese își găsesc cumva rostul. Producătorul dorește să afle dacă fiecare în parte este bună sau nu, nu îi pasă ce fel de gen a fost preluat. Dacă un film are nevoie de o baladă într-un anumit moment, cu siguranță va fi compusă una singulară. Aceeași poveste se aplică și opiniilor legate de opera ce trebuie prestată în timpul unui turneu. Ea trebuie să conțină diferite genuri atunci când diferite lucruri se desfășoară pe scenă. Ar fi incredibil dacă oamenii și-ar da silința să își folosească imaginația puțin mai mult pentru a vedea cum trei părți vor suna mai târziu cu mai mulți soliști și orchestră reală”.

Biletele gasiți aici pe www.ambilet.ro la urmatoarele categorii de preturi:

200 lei - Bilet VIP (zona Golden Circle + Meet&greet + afisul concertului & VIP pass) - sunt puse în vânzare doar 25 bilete. Sold Out!

120 lei - Bilet zona Golden Circle - sunt puse în vânzare doar 200 bilete.

79 lei - Bilet preț pre-sale (primele 100 bilete) Sold Out!

89 lei - Bilet preț pre-sale (următoarele 250 bilete)

95 lei - Normal ticket

115 lei - Prețul la intrare în ziua concertului.