WeedWolf [DE] / Void Forger [RO] / Visions Of Madness [RO] poster

WeedWolf [DE] / Void Forger [RO] / Visions Of Madness [RO]

March 20, 2018 20:30, 3 hours
Motiv
Phone: 0732 245 627
Calea Victoriei 48-50, Pasajul Victoriei (intrarea dinspre Calea Victoriei) (324,00 km)
Bucharest
Romania


Marți, 20 martie, va avea loc concertul nemților Weedwolf în Club Motiv (Calea Victoriei 48-50). În deschiderea acestora vor cânta Void Vorger și Visions of Madness. Acest eveniment face parte din seria de evenimente „QM Nights” organizate de 7inc.

Programul evenimentului: 20:00 - Open Doors 20:30 - Visions of Madness 21:30 - Void Forger 22:30 - WeedWolf Prețul unui bilet este de 15 lei (primele 30 bilete) și 25 lei (restul biletelor până la 100). Accesul se va face în limita spațiului disponibil.

Weedwolf este o trupa din Leipzig, Germania, formată din doi membrii. Cei doi îmbină muzica sludge cu cea punk, acestea fiind acompaniate de pasaje noisy. WeedWolf vin în București pentru un concert în seara zilei de 20 martie. În 2016, trupa SEA a lansat un Split LP cu WeedWolf (https://www.youtube.com/watch?v=sZRX_EFR0XQ). Artiștii au realizat în luna decembrie a anului 2017 albumul “All I Had, I Gave – The Very Best Off”. Albumul conține 8 piese și poate fi ascultat pe Bandcamp (https://sludgepunk.bandcamp.com/.

Void Forger este o trupă crust punk din București. care combină elemente din crust punk, doom și sludge. Void Forger s-a format în 2010 iar în 2012 au scos primul lor demo (https://voidforger.bandcamp.com/album/ruined-demo). Celelalte materiale discografice pot fi ascultate pe Bandcamp (https://voidforger.bandcamp.com/). Principalele trupe și influențe de la care a pornit proiectul sunt: Dystopia, Winter, Carnage, Eldopa, Slaughter, Post Mortem, Hellshock, Asphyx, Autopsy, Noothgrush.

Visions of Madness este o trupă hardcore punk din București, formata în anul 2015. Trupa îmbină elemente din hardcore punk cu pasaje sludge. Albumul celor de la Visions of Madness a fost lansat în 2016 și poate fi ascultat pe Bandcamp (https://visionsofmadness.bandcamp.com/album/vertigo-ep). La baza pieselor stau influențele trupelor His Hero Is Gone, Hexis, Trial, Pig Destoryer, Punch, Full of Hell și multe altele.

7inc este o comunitate care susține și promovează muzica underground din România prin fonduri proprii, din pasiune pentru muzică, din dorința de a ajuta, dezvolta și extinde ideea de colectiv al underground-ului. Comunitatea este o fuziune dintre 0331 Records (record label), Code Forge (web development and online solutions), HC|RO (booking), Headfullofnoise (community outreach), Psychedelicious (event planner), VZR Graphics (artwork and graphic design).

WeedWolf Sludge/Punk // Leipzig https://www.facebook.com/weedwolf04277/

Void Forger Sludge/Crust/Punk // Bucharest https://www.facebook.com/voidforger/?fref=ts https://voidforger.bandcamp.com/

Visions Of Madness Hardcore/Punk/Metal // Bucharest https://www.facebook.com/visionsofmadnessband/ https://visionsofmadness.bandcamp.com/album/vertigo-ep