1. Antimatter & Abigail live in Quantic

  Antimatter & Abigail live in Quantic icon Final Step Productions va prezinta un show exceptional al superbei trupe britanice de dark alternative rock Antimatter. Acestia sunt in plin turneu de promovare a noului album “Black Market Enlightenment”, ce va vedea lumina zilei pe 9 noiembrie 2018. Invitatii speciali ai acestei seri sunt doom-deatherii de la Abigail, cu un inedit set acustic, special ales pentru acest eveniment. ANTIMATTER: … (read on)

 2. Evergrey in Bucuresti si Cluj

  Evergrey in Bucuresti si Cluj icon EVERGREY revin in Romania pe 13 aprilie printr-un show care va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucuresti de la ora 22:30. Atentie: accesul se face doar dupa ora 22:00. Primele 100 de bilete au pret special! Pentru acest eveniment nu avem mese in fata scenei. Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-evergrey-la-hard-rock-cafe-39151/ In deschidere vor canta Bloodred Hourglass din Finlanda. Evergrey vin din … (read on)

 3. Tribut Metallica cu Masterpiece in Hard Rock Cafe

  Tribut Metallica cu Masterpiece in Hard Rock Cafe icon Vineri pe 25 ianuarie, de la ora 22:30 va asteptam la Hard Rock Cafe sa vedeti si sa ascultati unul dintre cele mai bune tributuri Metallica cu Masterpiece! Trupa MASTERPIECE este prima si SINGURA formatie tribut METALLICA din Romania. Trupa este alcatuita din membri cu o vasta experienta muzicala, fiecare cantand si in diferite trupe consacrate din tara (ALTAR, Voices … (read on)

 4. La o discutie cu Amorphis inainte de concert

   La o discutie cu Amorphis inainte de concert icon Interviu realizat de Cristi Nedelcu pentru Metalhead.ro Mai avem o saptaman pana la concertul Amorphis de la Arene si cu ocazia asta am schimbat cateva vorbe cu Am stat de vorba cu Santeri Kallio, claparul formatiei de 20 de ani. Back to the land of Dracula! How do you feel about that? I've always loved Romania, we played there many … (read on)

 5. Concert de tribut Led Zeppelin cu Melmac Riders in Timisoara

  Concert de tribut Led Zeppelin cu Melmac Riders in Timisoara icon Muzica nemuritoare a celor de la Led Zeppelin e adusă la Timișoara de formația Melmac Riders, într-un concert de tribut, sâmbăta în 19 ianuarie 2019, de la ora 20.00 în Capcana (ex Daos). Trupa de mashup Melmac Riders a luat naștere în Serbia în 2009, fiind formată din Vladimir Jezdimirović Alf - voce, Lazar Kebić - bas, Miloš Knežević - … (read on)

 6. Concert de blues-rock american cu trupa AXiS în Timisoara

  Concert de blues-rock american cu trupa AXiS în Timisoara icon Melomanii timisoreni sunt invitați la super concertul trupei AXiS, vineri 18 ianuarie 2019 în Clubul Capcana (ex Daos), începând cu ora 20.00. Trupa AXiS este un trio româno-sârb cu rădacini fizice în micul oraș sârb de pe malul Dunării, Kladovo, care si-a inceput viata muzicala in 2012. Anul 2017 a marcat cele mai multe festivale pentru trupă, cu aparitii muzicale … (read on)

 7. Bucuresti - Suffocation, Belphegor, God Dethroned

  Bucuresti - Suffocation, Belphegor, God Dethroned icon Suffocation, Belphegor si God Dehtroned canta la Quantic Club pe 23 aprilie! Primele 200 de bilete au pret special si se gasesc pe iabilet.ro. In deschidere vor canta NORDJEVEL si DARKRISE Bilete: www.iabilet.ro/bilete-bucuresti-concert-suffocation-belphegor-god-dethroned-38887/?utm_source=fb Suffocation este o legenda a scenei Death Metal din Statele Unite, fiind una dintre formatiile care si-au pus amprenta pe acest stil, mai ales cu albumul de … (read on)

 8. Urmareste When Legends Rise, noul videoclip Godsmack

  Urmareste When Legends Rise, noul videoclip Godsmack icon “When Legends Rise”, noul videoclip Godsmack poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi nume, cel de-al 7-lea din cariera americanilor, lansat pe 27 aprilie 2018. Materialul este produs de Sully Erna si Erik Ron (Attila, Like Moths To Flames), care in trecut a mai colaborat cu nume precum Saosin sau Panic! At The Disco. Pe … (read on)

 9. Cluj Napoca - Suffocation, Belphegor, God Dethroned - 24 apr

  Cluj Napoca - Suffocation, Belphegor, God Dethroned - 24 apr icon Suffocation, Belphegor si God Dehtroned canta la /FORM Space din Cluj-Napoca pe 24 aprilie! Primele 200 de bilete au pret special si se gasesc pe iabilet.ro. In deschidere vor canta NORDJEVEL si DARKRISE Bilete: www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-concert-suffocation-belphegor-god-dethroned-38885/?utm_source=fb Suffocation este o legenda a scenei Death Metal din Statele Unite, fiind una dintre formatiile care si-au pus amprenta pe acest stil, mai ales cu … (read on)

 10. Dimmu Borgir confirmati la Rockstadt 2019!

  Dimmu Borgir confirmati la Rockstadt 2019! icon Dimmu Borgir va aduce pe scena de la poalele cetății Râșnov un show deosebit, care va include și piese de pe cel mai nou material discografic, „Eonian”, o continuare a călătoriei de explorare muzicală întreruptă în urmă cu 8 ani, după „Abrahadabr”. „Eonian”, lansat anul trecut și primit cu entuziasm de fani și de critica de specialitate, este considerat de … (read on)

 11. Piesa noua Candlemass, feat Tony Iommi

  Piesa noua Candlemass, feat Tony Iommi icon “Astorolus - The Great Octopus”,este noul single Candlemass la care a participat in calitate de invitat Tony Iommi, cunoscutul chitarist din Black Sabbath. Piesa se afla pe cel de-al doisprezecelea album Candlemass, “The Door to Doom” care va fi lansat pe 22 febriarie 2019 la casa de discuri Napalm Records. Albumul urmareste linia clasica abordata de trupa in ultima perioada, … (read on)

 12. Hey Guy in concert LIVE la Timisoara

  Hey Guy in concert LIVE la Timisoara icon Hey Guy - Trupa chitaristului de la Gogol Bordello in concert LIVE la Timisoara Trupa Hey Guy a chitaristului de la Gogol Bordello va aduce un show incendiar la Timisoara în 23 februarie, în clubul Manufactura. Păstrând o abordare sonică expresivă și o prezență scenică apare, Hey Guy este la fel de îndrăzneț și de memorabil ca numele pe care … (read on)

 13. Concert Carnifliate si Snogg in Yellow Club pe 3 februarie

  Concert Carnifliate si Snogg in Yellow Club pe 3 februarie icon CARNIFLIATE, cea mai napraznica formatie din Slovenia, ajunge la Bucuresti pentru al treilea an consecutiv! Daca death metalul si grind-ul inseamna totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupa care te face sa te urci pe pereti de la prima piesa. Extrem de dinamica, tanara formatie slovena revine in Club Yellow pe 3 februarie 2019. Concertul va face parte din … (read on)

 14. Amorphis: Program si reguli de acces

  Amorphis: Program si reguli de acces icon Amorhpis, Soilwork si Jinjer canta pe 22 ianuarie la Arenele Romane in cadrul unui show METALHEAD. In deschidere vor canta Nailed to Obscurity. Mai jos aveti programul si regulile de acces pentru evenimentul de pe 22 Ianuarie. PROGRAM SI REGULI DE ACCES ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !! Se fumeaza doar in locurile special amenajate. … (read on)

 15. Concert Bullet For My Valentine la Bucuresti pe 8 aprilie

  Concert Bullet For My Valentine la Bucuresti pe 8 aprilie icon Bullet For My Valentine revin la Bucuresti pe 8 aprilie 2019 la Arenele Romane (cort incalzit). Biletele se pun in vanzare vineri pe 11 ianuarie la ora 10:00. Bullet for My Valentine sau mai pe scurt BFMV au 20 de ani de activitate, totul incepand in Bridgend din Tara Galilor. Initial formatia s-a numit Jeff Killed John si au inceput … (read on)

 16. Ulcerate / Rotheads / Walk The Abyss / Mercy's Dirge /11.04

  Ulcerate / Rotheads / Walk The Abyss / Mercy's Dirge /11.04 icon We have the pleasure to announce that Ulcerate will have one of their only five performances in Europe this year in Bucharest. Support Online: Presale (50 Tickets): 50 Lei Normal (200 Tickets): 75 Lei https://eventbook.ro/music/bilete-ulcerate @ the Door: 100 Lei Doors Open @ 19:30 20:00 Mercy's Dirge 21:00 Walk the Abyss 22:00 Rotheads 23:00 Ulcerate Ulcerate // Death Metal / … (read on)

 17. Weedwolf [GER] / Visions Of Madness / MTBA

  Weedwolf [GER] / Visions Of Madness / MTBA icon WeedWolf este o trupa din Leipzig, Germania, ce îmbină muzica sludge cu cea punk, acestea fiind acompaniate de pasaje noisy. WeedWolf vin în București pentru un concert în seara zilei de Sambata, 9 Martie in B52 The Club. În 2016, trupa SEA a lansat un Split LP cu WeedWolf . Artiștii au realizat în luna decembrie a anului 2017 albumul … (read on)

 18. Clip nou Downfall of Gaia

  Clip nou Downfall of Gaia icon Formatia germana de sludge/post-rock Downfall of Gaia a prezentat un nou vide-clip. Piesa se numeste “We Pursue The Serpent Of Time” si face parte din viitorul album numit “Ethic Of Radical Finitude” care va fi lansat oficial pe data de 8 februarie 2019. Piesa este realizata impreuna cu Nikita Kamprad (Der Weg Einer Freiheit) ca si guestvocals. (read on)

 19. Trupa de death metal Katara își lansează albumul de debut

  Trupa de death metal Katara își lansează albumul de debut icon Trupa Katara își lansează albumul de debut numit THE END la Timisoara în Clubul Capcana (ex Daos), în 12 ianuarie 2019 începând cu ora 20.00. În deschidere va cânta formatia Unity of Opposites. Katara este o trupa de Melodic Death Metal care si-a inceput călătoria muzicala in 2014 în Arad, și care își ia numele din limba greaca insemnand “blestem”. … (read on)

 20. Manowar farewell tour in Sofia / Bulgaria !

  Manowar farewell tour in Sofia / Bulgaria ! icon MANOWAR return to Sofia with an exclusive show from their phenomenal farewell world tour The Final Battle 2019 MANOWAR confirmed an exclusive date in Sofia, Bulgaria, during the final tour of the Final Battle World Tour 2019. The long-awaited return after almost 10 years will take place on June 16, 2019 in Arena Armeec Hall. Tickets are available for sale … (read on)