1. Bucovina special exclusive show

  Bucovina special exclusive show icon Miercuri, pe 3 octombrie, de la ora 21:30, pentru a doua oara la Hard Rock Cafe dupa showul sold out din primavara, Bucovina va invita la un special exclusive show care nu trebuie scapat in cadrul unui show METALHEAD si BestMusic Live Concerts ! Castigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an si cu showuri sold out la Arenele … (read on)

 2. Concert Cargo pe 4 Octombrie in Bucuresti

  Concert Cargo pe 4 Octombrie in Bucuresti icon BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 4 octombrie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO! Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”. Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, “Destin” iar gloria absoluta in 1998, … (read on)

 3. Red Hot Chili Peppers World Tribute Band canta în Timisoara

  Red Hot Chili Peppers World Tribute Band canta în Timisoara icon Iubitorii muzicii Red Hot Chili Peppers din Timisoara sunt invitați la un super concert LIVE al celei mai bune trupe de tribut RHCP, Red Hot Chili Peppers World Tribute Band (ORGANIC) în Capcana (ex Daos) în 3 octombrie 2018 de la ora 21.00. Titlul de cea mai buna trupa de tribut le-a fost atribuit chiar de unul dintre membrii formatiei … (read on)

 4. Concert extraordinar: Kempes la Timisoara

  Concert extraordinar: Kempes la Timisoara icon Sâmbăta 29 septembrie, iubitorii de rock romanesc sunt invitați la concertul LIVE al trupei Kempes în Timisoara, de la ora 20.00 în Capcana (fostul club Daos). Trupa Kempes a pornit la drum în 2013 la initiativa lui Ovidiu Ioncu zis Kempes, artistul care a marcat definitiv muzica rock din Romania de-a lungul a 2 decenii de cariera. Ca vocalist al … (read on)

 5. IRIS lansează “Lumea toată e un circ”, pe 23 octombrie

  IRIS lansează “Lumea toată e un circ”, pe 23 octombrie icon La un an de la concertul aniversar #IRIS40, legendara trupă rock își respectă promisiunea făcută fanilor și lansează un nou material discografic, în cadrul unui concert de amploare. „Lumea toată e un circ” este titlul noului album IRIS, ce va fi lansat marți, 23 octombrie, la Hard Rock Cafe, din București. Albumul conține 14 piese înregistrate de IRIS pe parcursul … (read on)

 6. Khors - concert in Timisoara la Club Capcana

  Khors - concert in Timisoara la Club Capcana icon Trupa de black metal KHORS cânta LIVE la Timisoara, alături de Raventale și BARKASTH. Khors, renumita trupa de black metal din Ucraina, va sustine un concert în Timisoara, in 26 septembrie 2018, de la ora 19.00 in Clubul Capcana (fostul Daos). În deschidere vor cânta trupele de Raventale și BARKASTH. Khors este o trupa renumita de black metal din Ucraina, … (read on)

 7. Trupa MOISE lansează single-ul “Lumea mea”

  Trupa MOISE lansează single-ul “Lumea mea” icon La două luni de la lansarea videoclipului piesei “Cine ești, cine sunt”, trupa MOISE revine cu un nou single care se numește “Lumea mea” si care poate fi ascultat sau descarcat de aici: https://UMRDD.lnk.to/LumeaMea Piesa este compusă și produsă de Alin Moise și este o baladă ușor atipică, o poveste de dragoste care ilustrează despărțirea și tot valul de emoții … (read on)

 8. The Flying Detachment au lansat primul single

  The Flying Detachment au lansat primul single  icon The Flying Detachment se pregatesc sa lanseze albumul de debut pe 22 octombrie, intitulat “Eyes in the Stars, Life in the Mud”. Cu aceasta ocazie, trupa a facut disponibil primul single. Piesa “Seventh Way” poate fi ascultata pe youtube la urmatorul link: Trupa a declarat: “Eyes in the Stars, Life in the Mud” is everyone’s journey deep into the abyss … (read on)

 9. Eufobia au lansat videoclipul pentru piesei ”Cyber Pervert”

  Eufobia au lansat videoclipul pentru piesei ”Cyber Pervert” icon Trupa Eufobia din Bulgaria prezinta noul videoclip al piesei “Cyber Pervert”. Piesa face parte din al treilea album al trupei. Videoclipul poate fi vizionat la urmatorul link: Regia a fost asigurata de Val Volegna, artistul care a creat si artworkul albumului, dar si ultimele trei materiale video ale trupei. Anul acesta bulgarii au castigat concursul Wacken Metal Battle Bulgaria si … (read on)

 10. VILLAGERS OF IOANNINA CITY [GR] LIVE @ B52 - 28 SEPTEMBRIE

  VILLAGERS OF IOANNINA CITY [GR] LIVE @ B52 - 28 SEPTEMBRIE icon 7INC PREZINTĂ: VILLAGERS OF IOANNINA CITY [GR], ANEMIC DISCO [RO], ZERO FOX GIVEN [RO] / LIVE @ B52 - 28 SEPTEMBRIE Psychedelicious dă tonul unui noi sezon de evenimente toamna aceasta cu un live inedit susținut de trupa Villagers of Ioannina City, având ca support act trupele Anemic Disco și Zero Fox Given. Evenimentul va avea loc pe 28 septembrie … (read on)

 11. Saddayah lanseaza primul album sambata, la Brasov

  Saddayah lanseaza primul album sambata, la Brasov icon Psihoza death metalului contaminează Brașovul! În seara zilei de 15 septembrie SADDAYAH se va afla în fața celui mai greu examen ca trupă - lansarea primului album! “Apopheny of Life” este titlul acestui prim CD al formației ploieștene, material ce va fi lansat de casa de discuri Loud Rage Music și va fi pus în scenă integral, în premieră, sâmbătă … (read on)

 12. ROADKILLSODA Și SINOPTIK ANUNȚĂ TURNEUL STONER EXTRAVAGANZA

  ROADKILLSODA Și SINOPTIK ANUNȚĂ TURNEUL STONER EXTRAVAGANZA icon Toamna aceasta, RoadkillSoda și ucrainienii de la Sinoptik demarează Stoner Extravaganza European Tour 2018. Turneul va cuprinde 23 de orașe din Ucraina, Ungaria, Slovacia, Croația, Italia, Austria, Polonia și România, este organizat de Cavaleria Events și Kataphakt. Primul concert va avea loc pe 3 octombrie, în orașul Kiev, turneul urmând să se încheie pe 25 octombrie. În România, Stoner Extravaganza … (read on)

 13. Concert Batushka in Timisoara

  Concert Batushka in Timisoara icon Trupa de dark metal Batushka ajunge la Timisoara în cadrul Turneului European “End of Litourgiya European Pilgrimage”. Renumita trupa Batushka din Polonia va sustine un concert extraordinar în Timisoara, in 11 septembrie 2018, de la ora 21.00 in Clubul Capcana (fostul Daos). În deschidere vor cânta trupele de black metal W.E.B. din Grecia și MartYriuM din Malta. Batushka este o … (read on)

 14. Programul concertului Saddayah de vineri, 7 Septembrie

  Programul concertului Saddayah de vineri, 7 Septembrie icon Vineri (7 septembrie) este data lansării primului album SADDAYAH, cea mai promițătoare trupă din noul val death metal. “Apopheny of Life” este titlul acestui prim CD al formației ploieștene, material ce va fi lansat de casa de discuri Loud Rage Music și va fi pus în scenă integral, în premieră, vineri 7 septembrie, în Yellow Club. Concertul va fi deschis … (read on)

 15. Turneu Somali Yacht Club in luna Septembrie

  Turneu Somali Yacht Club in luna Septembrie icon Stoner rockerii psidehelici de la Somali Yacht Club pleaca intr-un nou turneu in luna septembrie. “To the Sea Tour 2018” include concerte in Ucraina, Romania, Bulgaria si Grecia. Trupa isi promoveaza noul album, intitulat “The Sea”. Datele turneului: 22 Sept – Uzhgorod, TBA 23 Sept – Cluj Napoca, Flying Circus 25 Sept – Sofia, Mixtape 5 26 Sept – Salonic, … (read on)

 16. Saddayah prezinta o noua piesa, “Apopheny of Life”

  Saddayah prezinta o noua piesa, “Apopheny of Life” icon La mai putin de o saptamana pana la concertul de lansare a albumului Apopheny of Life (https://www.facebook.com/events/2035682246470549/) deatherii ploiesteni din SADDAYAH prezinta piesa care da titlul acestui album de debut: Apopheny of Life este acum disponibil pentru pre-comenzi aici: Versiunea CD: http://shop.loudragemusic.com/saddayah-apopheny-of-life Versiunea digitala: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/saddayah-apopheny-of-life “Apopheny of Life” va fi lansat de Loud Rage Music pe 7 septembrie 2018, Saddayah … (read on)

 17. TREI ZILE DE MUZICĂ LA SOMETHING FOR THE CORE VII

  TREI ZILE DE MUZICĂ LA SOMETHING FOR THE CORE VII icon Dacă e septembrie, știi bine că e Something For the Core Fest. După cum v-am obișnuit deja, începutul lunii septembrie este dedicat muzicii extreme, hardcore, punk, metal dar nu numai, printr-un festival făcut din inimă și care are ca scop susținerea și promovarea trupelor locale și internaționale care fac slalom printre aceste genuri. În 2018, se organizează cea de-a VII-a … (read on)

 18. Seara indie-pop cu trupa We Singing Colors LIVE in Timisoara

  Seara indie-pop cu trupa We Singing Colors LIVE in Timisoara icon Joi, 30 august 2018, Clubul Manufactura aduce la Timisoara trupa We Singing Colors din Bucuresti, intr-un concert LIVE de la ora 20.00. We Singing Colors este o formatie romaneasca de indie-pop, care a luat nastere in 2011 in Bucuresti la initiativa lui Andrei Hategan, solistul trupei The Amsterdams. Initial ca un one man show, We Singing Colors a pornit la … (read on)

 19. Concert lansare album Vița de Vie

  Concert lansare album Vița de Vie icon Vița de Vie lansează cea de-a doua parte a albumului „Șase/Șase”, ŞASE (-) pe 27 Octombrie la Arenele Romane Vița de Vie își exercită toate forțele întru mulțumirea fanilor de pretutindeni și anunță, pe 27 octombrie 2018, la Arenele Romane, evenimentul de lansare a ŞASE (-) - cea de-a doua parte a materialului discografic „Șase/Șase”. ŞASE (-) urmează aceeași rețetă … (read on)

 20. Album nou Mantar

  Album nou Mantar icon “The Modern Art Of Setting Ablaze” este noul abum Mantar. El poate fi audiat audiat și comandat online pe canalul Bandcamp al formației. (read on)