1. Programul concertului Saddayah de vineri, 7 Septembrie

  Programul concertului Saddayah de vineri, 7 Septembrie icon Vineri (7 septembrie) este data lansării primului album SADDAYAH, cea mai promițătoare trupă din noul val death metal. “Apopheny of Life” este titlul acestui prim CD al formației ploieștene, material ce va fi lansat de casa de discuri Loud Rage Music și va fi pus în scenă integral, în premieră, vineri 7 septembrie, în Yellow Club. Concertul va fi deschis … (read on)

 2. Turneu Somali Yacht Club in luna Septembrie

  Turneu Somali Yacht Club in luna Septembrie icon Stoner rockerii psidehelici de la Somali Yacht Club pleaca intr-un nou turneu in luna septembrie. “To the Sea Tour 2018” include concerte in Ucraina, Romania, Bulgaria si Grecia. Trupa isi promoveaza noul album, intitulat “The Sea”. Datele turneului: 22 Sept – Uzhgorod, TBA 23 Sept – Cluj Napoca, Flying Circus 25 Sept – Sofia, Mixtape 5 26 Sept – Salonic, … (read on)

 3. Saddayah prezinta o noua piesa, “Apopheny of Life”

  Saddayah prezinta o noua piesa, “Apopheny of Life” icon La mai putin de o saptamana pana la concertul de lansare a albumului Apopheny of Life (https://www.facebook.com/events/2035682246470549/) deatherii ploiesteni din SADDAYAH prezinta piesa care da titlul acestui album de debut: Apopheny of Life este acum disponibil pentru pre-comenzi aici: Versiunea CD: http://shop.loudragemusic.com/saddayah-apopheny-of-life Versiunea digitala: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/saddayah-apopheny-of-life “Apopheny of Life” va fi lansat de Loud Rage Music pe 7 septembrie 2018, Saddayah … (read on)

 4. TREI ZILE DE MUZICĂ LA SOMETHING FOR THE CORE VII

  TREI ZILE DE MUZICĂ LA SOMETHING FOR THE CORE VII icon Dacă e septembrie, știi bine că e Something For the Core Fest. După cum v-am obișnuit deja, începutul lunii septembrie este dedicat muzicii extreme, hardcore, punk, metal dar nu numai, printr-un festival făcut din inimă și care are ca scop susținerea și promovarea trupelor locale și internaționale care fac slalom printre aceste genuri. În 2018, se organizează cea de-a VII-a … (read on)

 5. Seara indie-pop cu trupa We Singing Colors LIVE in Timisoara

  Seara indie-pop cu trupa We Singing Colors LIVE in Timisoara icon Joi, 30 august 2018, Clubul Manufactura aduce la Timisoara trupa We Singing Colors din Bucuresti, intr-un concert LIVE de la ora 20.00. We Singing Colors este o formatie romaneasca de indie-pop, care a luat nastere in 2011 in Bucuresti la initiativa lui Andrei Hategan, solistul trupei The Amsterdams. Initial ca un one man show, We Singing Colors a pornit la … (read on)

 6. Concert lansare album Vița de Vie

  Concert lansare album Vița de Vie icon Vița de Vie lansează cea de-a doua parte a albumului „Șase/Șase”, ŞASE (-) pe 27 Octombrie la Arenele Romane Vița de Vie își exercită toate forțele întru mulțumirea fanilor de pretutindeni și anunță, pe 27 octombrie 2018, la Arenele Romane, evenimentul de lansare a ŞASE (-) - cea de-a doua parte a materialului discografic „Șase/Șase”. ŞASE (-) urmează aceeași rețetă … (read on)

 7. Album nou Mantar

  Album nou Mantar icon “The Modern Art Of Setting Ablaze” este noul abum Mantar. El poate fi audiat audiat și comandat online pe canalul Bandcamp al formației. (read on)

 8. Turneu Irfan in luna decembrie

  Turneu Irfan in luna decembrie icon Irfan revin in Romania cu un turneu in luna decembrie. Trupa va concerta in Timisoara, Cluj Napoca si Bucuresti. Bulgarii urmeaza sa lanseze un nou album spre final de an pe care il vor promova cu ocazia acestui turneu. Muzica trupei IRFAN este un amestec unic de melodii si ritmuri hipnotizante - un mix electro-acustic inspirat de traditiile sacre ale … (read on)

 9. W.E.B. concerteaza in Romania alaturi de Batushka

  W.E.B. concerteaza in Romania alaturi de Batushka icon Grecii de la W.E.B. ii insotesc pe Batushka in turneul din luna septembrie, cand vor concerta in Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti. Cu aceasta ocazie, trupa isi promoveaza noul album, “Tartarus”, lansat la finele anului trecut. Datele turneului: 10.09.2018 RO/ Cluj Napoca @ Flying Circus - https://www.facebook.com/events/1200215440082207/ 11.09.2018 RO/ Timisoara @ Reflektor - https://www.facebook.com/events/150279425683757/ 12.09.2018 RO/ Bucharest @ Quantic Club - … (read on)

 10. White Walls va canta pe scena festivalului EUROBLAST

  White Walls va canta pe scena festivalului EUROBLAST icon Cunoscuta publicului ca una dintre cele mai vibrante formatii progressive metal din Romania, White Walls celebreaza o noua premiera in cariera lor, un recital special ce va avea loc pe scena prestigiosului festival EUROBLAST ,care va avea loc in perioada 5-8 Octombrie, in Germania. Datorita atmosferei sale unice si intime, FESTIVALUL EUROBLAST a devenit un punct de referinta si punct … (read on)

 11. Toto lanseaza reinterpretarea piesei Weezer, “Hash Pipe”

  Toto lanseaza reinterpretarea piesei Weezer, “Hash Pipe” icon In luna mai a acestui an, cei de la Weezer s-au gandit sa onoreze cererea cel putin ciudata a unei fane, de a reinterpreta faimosul hit al trupei Toto, “Africa”. Zis si facut. Insa nimeni nu se astepta la ce avea sa urmeze. Reactia internetului la varianta Weezer a piesei “Africa” a fost total neasteptata, reinterpretarea devenind un hit in … (read on)

 12. Magnetic revin in Romania cu un nou turneu

  Magnetic revin in Romania cu un nou turneu icon Bulgarii de la Magnetic revin in Romania pentru o serie de 4 concerte in luna octombrie. Dupa ce au realizat un autentic succes cu turneul “2018 First Quarter Tour” , bulgarii de la Magnetic se pregatesc toamna asta pentru un mini-turneu in Romania. Cu un sound definit de tonuri joase si groove, Magnetic este una dintre cele mai atractive trupe … (read on)

 13. Piesa noua de pe primul album Saddayah, “Apopheny of Life”

  Piesa noua de pe primul album Saddayah, “Apopheny of Life” icon O luna a mai ramas pana la aparitia pe piata a albumului de debut Saddayah, “Apopheny of Life”, ocazie cu care deatherii ploiesteni au lansat cel de-al doilea single de pe CD, “8”: “Apopheny of Life” va fi lansat de Loud Rage Music pe 7 septembrie 2018, Saddayah confirmand deja primele concerte din turneu: 7 septembrie, Bucuresti, Yellow Club https://www.facebook.com/events/2035682246470549/ … (read on)

 14. Piesă nouă Satan

  Piesă nouă Satan icon În ciuda faptului că “Satan” are peste 35 de ani, exponențiali pentru mișcarea NWOBHM (New Wave of British Heavy Metal) de la sfârșitul anilor 70 - începutul anilor 80, formația a ajuns doar la al cincilea lor album. După single-ul „The Doomsy Clock”, de la începutul lunii iulie, formația Satan a facut publică și a doua piesă de viitorul album … (read on)

 15. Turneu Need in luna octombrie

  Turneu Need in luna octombrie icon Prog-rockerii de la Need revin cu un turneu in Romania si Bulgaria in luna octombrie. Turneul este organizat de Cavalleria Events si va parcurge urmatoarele orase: Plovdiv, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Sofia. “Songs for Freedom over Balkans 2018” este numele turneului in care Need revine in Romania pentru a doua data dupa ce au concertat in cadrul SoundArt Festival 2018 … (read on)

 16. Nightwish la Bucuresti: Program si Reguli de Acces

  Nightwish la Bucuresti: Program si Reguli de Acces icon Nightwish revin dupa 3 ani in Romania, vineri, pe 17 august la ROMEXPO in aer liber pentru un concert memorabil! Showul face parte din turneul mondial “Decades” in care trupa sarbatoreste 20 de ani de activitate si se va bucura de o productie de exceptie. In deschiderea finlandezilor vor urca pe scena Fallen Arise si A Tear Beyond. Nightwish vor … (read on)

 17. Rancorum anunta albumul de debut, “The Vermin Shrine”

  Rancorum anunta albumul de debut, “The Vermin Shrine” icon Trupa bucuresteana de Death Metal RANCORUM anunta albumul de debut, The Vermin Shrine, preconizat a fi lansat pana la finele anului prin intermediul Loud Rage Music. RANCORUM s-a infiintat in anul 2014 ca duo, urmand ca anul acesta componenta sa fie completata cu inca 3 muzicieni, cvintetul astfel rezultat fiind acum pregatit pentru aparitii scenice pentru promovarea materialului de debut, … (read on)

 18. Prima confirmare la REF 2019

  Prima confirmare la REF 2019 icon Paradise Lost este prima formație confirmată pentru Rockstadt Extreme Fest 2019. Dacă locația în care se desfășoară evenimentul o putem bănui, deși nu se știe niciodată, mai urmează să aflăm perioada de desfășurare, prețul biletelor și de când urmează să fie puse în vânzare. (read on)

 19. Primele trupe anuntate pentru Haywire Fest 2018

  Primele trupe anuntate pentru Haywire Fest 2018 icon Haywire Festival vaa avea loc intre 23-24 noiembrie in Timisoara. Trupele anuntate pana acum sunt: Dordeduh Toner Low Kauan Last Rizla Vulture Industries Pagina evenimentului: AICI (read on)

 20. Piesă nouă Beyond Creation

  Piesă nouă Beyond Creation icon Beyond Creation vor lansa pe 12 octombrie al treilea lor material dicografic, “Algorythm”, “The Inversion” este prima piesă de pe acest album ce poate fi ascultată pe canalul YouTube a casei de discuri Season of Mist. Precomenzile se pot face direct pe siteul casei de discuri sau pe canalul Bandcamp a trupei. (read on)