1. ALISTER MARS la Rockstadt Extreme Fest

  ALISTER MARS la Rockstadt Extreme Fest icon ALISTER MARS [Industrial Metal] [Republica Moldova] Alister Mars este o trupă nouă din Republica Moldova care abordează genul Industrial Metal. Cu toate că trupa a lansat doar un demo EP “Unbroken” şi un single “High”, trupa a reuşit să cucerească publicul când a câstigat concursul naţional POT Music 2018 din Chişinău, după care a evoluat la Festivalul Seaside din Falun … (read on)

 2. DER WEG EINER FREIHEIT si DOWNFALL OF GAIA live in Rockstadt

  DER WEG EINER FREIHEIT si DOWNFALL OF GAIA live in Rockstadt icon DER WEG EINER FREIHEIT si DOWNFALL OF GAIA live in Rockstadt Brasov in 14.09.2019. Concertul incepe la ora 20:00. Concertul este organizat si prezentat de Season of Mist, Metal Blade Records Europe, Black Harbour Entertainment si Rockstadt. DER WEG EINER FREIHEIT [Black Metal] [Germania] Nikita Kamprad și Tobias Jaschinsky, doi prieteni buni si mari iubitori de black metal, au decis … (read on)

 3. ABIGAIL [Doom Death Metal] la Rockstadt Extreme Fest

  ABIGAIL [Doom Death Metal] la Rockstadt Extreme Fest icon Abigail este o trupa cult și cea mai veche a genului doom/death metal din în România iar rarele sale apariții sunt considerate, deja, evenimente. Pornită la drum în 1994, este unul dintre putinele proiecte din anii de pionierat ‘90 și care au rămas în activitate si astăzi. Ultimii ani au adus pentru formația Abigail și recunoașterea internațională prin participarea lor … (read on)

 4. Slayer la Bucuresti: Program si reguli de acces

  Slayer la Bucuresti: Program si reguli de acces icon SLAYER va canta ultimul show din cariera in Romania la Bucuresti, pe 10 iulie 2019 la Arenele Romane in cadrul Metalhead Meeting 2019 aniversand si 15 ani de METALHEAD in Romania! Carthagods si Methedras vor urca pe scena in deschidere. REGULI DE ACCES Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 18:00 iar concertele incep la ora 18:30. … (read on)

 5. ENTOMBED A.D. la Posada Rock 2019!

  ENTOMBED A.D. la Posada Rock 2019! icon ENTOMBED A.D. la Posada Rock 2019! Entombed A.D., regii suedezi ai death’n’roll-ului, vor susține un recital pe scena Festivalului Posada Rock, în data de 31 august Istoria trupei a început în urmă cu mai bine de trei decenii, ENTOMBED fiind pionieri ai death-metal-ului scandinav. Albumul de debut, ”Left Hand Path” (1990), este considerat un clasic al genului, dar ”Wolverine Blues” … (read on)

 6. UNDERWAVES la Rockstadt Extreme Fest

  UNDERWAVES la Rockstadt Extreme Fest icon UNDERWAVES [Nu-Metal / Alternative / Groove] [Romania] Trupa s-a infintat in data de 16 Noiembrie, 2017. Ideea formarii trupei a plecat de la Ana (solista vocal), urmatorul membru fiind Bogdan (bass) apoi Rat (tobe) si nu in cele din urma Carol (chitara). Stilul de muzica abordat este o combinatie de genuri pornind de la metalcore, nu-metal, groove metal pana la … (read on)

 7. WHEEL și THE PRICE la Posada Rock 2019!

  WHEEL și THE PRICE la Posada Rock 2019! icon WHEEL și THE PRICE, două dintre revelațiile scenei metal europene în ultimul an, ajung în premieră în România la Festivalului Posada Rock, care se va desfășura pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, în perioada 30 august – 1 septembrie 2019. Wheel vine din Finlanda, unde fondatorul trupei, britanicul James Lascelles, a emigrat pentru a urma o carieră muzicală. După ce … (read on)

 8. Cateva zile ne mai despart de concertul Disturbed

  Cateva zile ne mai despart de concertul Disturbed icon Cateva zile ne mai despart de concertul in premiera al formatiei Disturbed, de la Bucuresti. Toate single-urile Disturbed din anul 2015, de pe albumul “The Vengeful One”, au ajuns în fruntea clasamentului Billboard Mainstream Rocks. “A Reason To Fight” este de pe ultimul album Disturbed, “Evolution” din anul 2018, disc care a debutat pe locul 4 in topul Billboard 200, … (read on)

 9. Piesa noua Chelsea Wolfe

  Piesa noua Chelsea Wolfe icon Cel de-al 7-lea album de studio semnat de catre Chelsea Wolfe, “Birth of Violence”, va fi lansat pe 13 septembrie prin Sargent House. Acoustic Shows w/ support from ioanna gika opening all dates OCT 18 San Diego, CA @ Observatory North Park OCT 19 Phoenix, AZ @ Crescent Ballroom OCT 21 Salt Lake City, UT @ Metro Music Hall OCT … (read on)

 10. HIGH $TATUS la Rockstadt Extreme Fest

  HIGH $TATUS la Rockstadt Extreme Fest icon HIGH $TATUS [Hardcore Trap] [Romania] Tânărul grup a luat ființă în iulie 2017, în Cluj-Napoca, la inițiativa lui Blunt (Guerrillas, Ghor), Garnoo (Never Broken, Breakout, Sinfold, Shadowsail), și Mihai Moga (Breakout, Sinfold, Guerrillas). După un an petrecut în studio pentru a dezvolta sound-ul trupei (o combinație a muzicii hardcore cu trap), High $tatus se lansează în august 2018 cu piesa … (read on)

 11. Detalii despre Metal Gates Festival

  Detalii despre Metal Gates Festival icon Final Step Productions brings you Metal Gates Festival for the 3rd edition in Quantic Club, Bucharest. The festival will take place over 2 days on October 19-20th and will gather bands from all over the world. These are the first confirmations: Dark Tranquillity(SE) - https://www.facebook.com/dtofficial/ Melodic Death Metal Officium Triste(NL) - https://www.facebook.com/officiumtriste/ Doom Death Metal – 25th Anniversary / New … (read on)

 12. BROTHERS TILL WE DIE confirmati pentru Rockstadt

  BROTHERS TILL WE DIE confirmati pentru Rockstadt icon BROTHERS TILL WE DIE [Hardcore Beatdown] [Spania] Brothers Till We Die este o trupa tanara insa cu mai multe albume la activ si peste 200 de concerte, reprezentant brutal hardcore-ul Spaniol la cea mai inalta calitate. “Touch These Wounds // I Came Back From Death” este cel mai nou albul al trupei, cu 12 melodii inregistrate in ianuarie 2019. Albumul … (read on)

 13. News about Triumph of Death

  News about Triumph of Death icon Triumph Of Death, Birchwil, Switzerland, June 2019. From left: André Mathieu (guitar/vocals), Tom Gabriel Warrior (voice/guitar), Alessandro Comerio (drums), Mia Wallace (bass). Photo by Ester Segarra. Triumph Of Death Stage Debut This Week; First Warm-Up Concert Sold Out Triumph Of Death, Tom Gabriel Warrior's tribute to the seminal early extreme metal group Hellhammer, will at long last bring a full … (read on)

 14. Program si reguli de acces pentru concertul Disturbed

  Program si reguli de acces pentru concertul Disturbed icon Disturbed canta in premiera in Romania pe 27 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. In deschidere vor evolua trupele Trank si Falls Has Come. Event hosted by Metalhead Romania. Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele … (read on)

 15. Contraband X lanseaza un nou single: Layers of Lies

  Contraband X lanseaza un nou single: Layers of Lies icon Contraband X a lansat Layers of Lies, un nou single de pe albumul programat sa apara in a doua jumatate a anului 2019. Layers of Lies este al patrulea single de pe noul album si se alatura pieselor Blind, The End of Sanity si Web Spinner, lansate in perioada noiembrie 2018 - mai 2019. Layers of Lies este si cea … (read on)

 16. DIAMOND HEAD la Posada Rock 2019!

  DIAMOND HEAD la Posada Rock 2019! icon Diamond Head, legendara trupă aflată în fruntea curentului New Wave of British Heavy Metal, vine în premieră în România și va susține un recital extraordinar la Festivalului Posada Rock, în data de 1 septembrie 2019. Înființată în 1976 de chitaristul englez Brian Tatler, DIAMOND HEAD a fost parte esențială a New Wave of British Heavy Metal, curentul care a modelat … (read on)

 17. BLUTRINĂ la Rockstadt Extreme Fest

  BLUTRINĂ la Rockstadt Extreme Fest icon BLUTRINĂ [Looney Grind / Death Metal] [Romania] Trupa Blutrină a fost infiintata din pasiunea pentru grind, desene animate si distractie in 2012 de catre 3 baieti care cantau deja in mai multe formatii impreuna, Putrid, Lycan si Urmuz. Primul concert a avut loc in 2013, iar de atunci baietii i-au mai acaparat pe Malphas PissingVocals si Doktor Schnabel la voce. … (read on)

 18. ROADKILLSODA la Rockstadt Extreme Fest

  ROADKILLSODA la Rockstadt Extreme Fest icon [ROADKILLSODA] [Stoner Grunge Rock] [Romania] RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011 iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie. Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură şi plină de … (read on)

 19. BIO-CANCER [Thrash Metal] [Grecia] la Rockstadt Extreme Fest

  BIO-CANCER [Thrash Metal] [Grecia] la Rockstadt Extreme Fest icon Din pacate trupa Archaic nu mai poate ajunge la Rockstadt Extreme Fest dar in schimb avem un alt numar de thrash metal de calitate: BIO-CANCER [Thrash Metal] [Grecia] Bio-Cancer este o trupa de thrash metal din Atena, Grecia, formata la sfarsitul anului 2010. Printre cele mai vechi materiale a fost o contributie la compilatia Thrash Or Be Thrashed Vol.2. Ei … (read on)

 20. Death Metal Supremacy VI

  Death Metal Supremacy VI icon DEATH METAL SUPREMACY VI Gorgasm /// USA /// New Standard Elite Cenotaph /// TURKEY /// Sevared Records Abnormality /// USA /// Metal Blade Records Powered by : Bloodlust Booking /// Flying Circus Cluj UNDERGROUND LIVES!!! Data: 19iulie 2019 Flying Circus; Cluj Bilete: EVENTBOOK GORGASM ajunge pentru prima oara in Romania. Fondata în 1994 in Chicago, abordeaza Brutal Death Metal. Grupul … (read on)