Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut - lansare de album

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut - lansare de album Invitați speciali: Nouă Ani Lumină @ BT Live

image - see following caption
Photo: promoter

Joi 11 aprilie, trupa Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut lansează cel de-al treilea material discografic, “La Deal”, un EP care își propune să trimită ascultătorul în propria călătorie spirituală. Concertul de lansare va avea loc în club Control și este inclus în seria de evenimente BT Live. Seara debutează cu performance-ul invitaților speciali, duo-ul ieșean Nouă Ani Lumină.

Facebook event

Open doors: 20.30h

Intrare: 30 RON

Biletele sunt disponibile în avans pe [Eventbook.ro]((https://eventbook.ro/music/bilete-bt-live-am-fost-la-munte-si-mi-a-placut) și la intrare, în seara evenimentului, în limita locurilor rămase disponibile.


După nici 3 ani de când Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut s-a conturat ca trupă, ne pregătim să sărbătorim în Control lansarea celui de-al treilea material discografic, “La Deal”. EP-ul conține 6 piese, care au reușit să surprinda esența chimiei dintre Vlad, Matei, Stere și Mircea, care îmbină experiențele individuale ale membrilor trupei.

Albumul a fost înregistrat la studioul REAL SOUND & VISION din București, avându-l ca inginer de sunet pe Vladimir Ivanov (Pinholes, Fluturi Pe Asfalt, Nava Mamă). “La Deal” se va putea găsi în format digital pe toate platformele de streaming și BandCamp, iar în format fizic la concertele din cadrul turneului de promovare, care include numeroase cluburi din întreaga țara, dar se extinde și în Europa purtându-i până în Belgia, Olanda, Germania, Cehia, Polonia, Sovacia și altele.

Primul extras de single de pe noul material “Când Ziceai Că Pleci Pe Vapor?”, rămân în trendul carismatic al numelor de piese devenit deja trademark Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut.

Facebook: www.facebook.com/aflmsmp/

YouTube: www.youtube.com/channel/UCbSDvqyh3ZMLfVaGLlMpv7Q/videos

Cu ocazia lansării, trupa Noua Ani Lumină a fost invitată să concerteze alături de Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut pe scena din Control.

Performance-ul duo-ului ieșean va introduce publicul BT Live într-un univers muzical abstract al unor sonorități mai greu de conceput, transmise prin riff-urile de chitară și ecourile repetitive. „Am primit de multe ori întrebarea << ce înseamnă Nouă Ani Lumină >>? Este o distanță pe care nu o cuprindem cu mintea. (…) Încercăm să transmitem ciudatul și fantasmagoricul prin unde sonore.”, mărturisesc membrii trupei.

www.facebook.com/nouaanilumina/

https://nouanilumina.bandcamp.com


BT Live continuă să se reinventeze de la an la an și revine în 2019 cu noi povesti, reunind talentații artiști autohtoni pe scena clubului Control într-o nouă serie de 5 show-uri care traversează zone muzicale foarte diferite, de la free jazz, electronica, la hip-hop, rap & funk, post-rock, etno & urban fusion.

În urmă cu 3 ani, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor “powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urilor live sub umbrela BT Live.

www.control-club.ro

www.facebook.com/BancaTransilvania

www.bancatransilvania.ro