Amenra vor sustine doua concerte in Romania

Amenra este o formatie belgiana din Kortrijk. A fost formată în 1999 de către Colin H. van Eeckhout și chitaristul Mathieu Vandekerckhove impreuna cu bateristul Bjorn Lebon, chitaristul Lennart Bossu și basistul Levy Seynaeve. Printre numeroase alte creatii, au lansat șase albume de studio în seria Mass, ultima dintre ele prin intermediul Neurot Records. Stilul muzical unic al trupei, caracterizat de atmosferă și intensitate spirituală, este înrădăcinat în doom metal cu influente punk hardcore și post-rock. Performanțele lor live, însoțite de arta vizuală, au fost descrise ca fiind o transa colectiva. În 2005, Amenra a format Church of Ra, un grup de artiști colaboratori, care include acum Oathbreaker și he Black Heart Rebellion.

Cu putin timp inainte de aparitia “Mass IV”, Colin declara: “Avem o poveste de spus și este întotdeauna aceeași. Întotdeauna scriu despre durerea vieții. Întotdeauna folosesc experiențe personale ca o referință. Încerc să transform întunericul în lumină. … De la început, intenția noastră cu albumele Mass a fost să concepem o platformă pentru auto-reflecție, pentru a pune bazele unei introspectii; acel moment în care vă aflați în genunchi și puneți întrebări care nu au răspunsuri…”

“We have one story to tell and it is always the same. I always write about life’s pain. I always use personal experiences as a reference to relate as truthfully and as honestly possible, from the heart. I try to bend the darkness into the light. … From the beginning, our intention with the Mass albums was to devise a platform for self-reflection, to set a base for introspection; that moment when you’re on your knees and you ask questions that don’t have answers.”
Amenra vor sustine doua concerte in Romania pe data de 8 noiembrie la Bucuresti, in Club Quantic si pe 9 noiembrie la Cluj in Form Space.
In deschidere vor canta E-L-R din Suedia si YLVA din Australia.
Informatii despre bilete vom afla in curand.

image - see following caption
Photo: amenra
image - see following caption
Photo: amenra