Blues ardelenesc cu Nightlosers LIVE in Timisoara

image - see following caption
Photo: promoter

Fanii Nightlosers sunt invitați în 8 decembrie 2018 de la ora 20.00, în Capcana (ex Daos) la un super concert de blues-ardelenesc.

Infiintata in 1994, Nightlosers cânta un etno-blues construit ca display muzical postmodern, in care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu interventii etno romane, maghiare si tiganesti. In cei peste 20 de ani de existenta clujenii au concertat la festivaluri din mai toate tarile din Europa, dar si in orașe din SUA si Canada. Sunt cunoscuti de publicul larg datorita pieselor Betivan Ratat si Dragostea-i ca si o raie, piese ce reflecta spiritul umoristic specific trupei. Umorul este prezent in toate concertele live, unde pasajele de blues se imbina natural cu muzica traditionala autentica ardeleneasca.

Trupa are 4 materiale muzicale lansate: Sitting on the top of the world din 1994, Plum Brandy Blues din 1998, Rhythm & Bulz din 2004 și Cinste Lor din 2013. Pe scena din Capcana vor fi prezenti:

Jimi El Laco - vioară, chitară, mandolină, banjo

Grunzo Geza - clape Hanno Hoefer - voce, chitară, muzicuță, washboard Lucian Pop - contrabas, chitară bass Péter Attila - braci / inginer de sunet Claudiu Nașu Purcărin - tobe, porci de cauciuc

Intrare concert: 30 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/320717482097044/