Concert de blues-rock american cu trupa AXiS în Timisoara

image - see following caption
Photo: promoter

Melomanii timisoreni sunt invitați la super concertul trupei AXiS, vineri 18 ianuarie 2019 în Clubul Capcana (ex Daos), începând cu ora 20.00.

Trupa AXiS este un trio româno-sârb cu rădacini fizice în micul oraș sârb de pe malul Dunării, Kladovo, care si-a inceput viata muzicala in 2012.

Anul 2017 a marcat cele mai multe festivale pentru trupă, cu aparitii muzicale la: Focșani Blues Festival, Open Air Blues Festival Brezoi, WolfBlues Gărâna, Blues Con-Fusion Suceava, Jimbo Blues Jimbolia.

În primăvara anului 2018, AXiS a fost ambasadorul României la European Blues Challange, în Hell, Norvegia, participând astfel, și la unul dintre cele mai mari festivale de blues de la ei, Blues in Hell.

Albumul de debut First Punch a iesit in lume in martie 2018 cand a fost primit excelent de publicul meloman, fiind inregistrat in toamna anului 2016 in Belgrade. Materialul muzical capteaza sunetul brut si direct al trupei si propune o reinviere a vibe-urilor blues rock-ului american de alta data.

Extrem de cunoscuti si indragiti pentru muzica lor energica, trupa Axis revine pe scena din Timisoara la inceput de 2019 intr-un concert de neratat.

Intrare concert: 20 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/200776217541384