Concertul Therion, 11.martie.2018 - Quantic

Din cauza unor factori ce nu țin de organizatori, concertul THERION din data de 11 martie 2018, care era programat inițial să aibă loc la Arenele Romane din București, va avea loc în aceeași dată, însă în club Quantic din București.

Clubul Quantic se află situat pe șos. Grozăvești, nr. 82, unde poate ajunge foarte ușor de la stația de metrou Grozăvești sau Politehnică, dar și cu tramvaiele 1, 11, 35 sau autobuzele 105 sau 601.

Biletele achiziționate până acum rămân în continuare valabile.

Având în vedere, însă, capacitatea mai mică față de Arenele Romane, pentru confortul și siguranța tuturor participanților vom limita numărul de bilete puse în vânzare, astfel că în următoarea perioadă mai pot fi achiziționate maxim 200 bilete. Acestea se pot găsi online pe www.AmBilet.ro la prețul de 95 lei, iar la intrare, în seara concertului, la prețul de 115 lei (în limita biletelor disponibile). Zonele Golden Circle și Normal Circle (Acces general) vor fi păstrate.

Quantic dispune și de un restaurant, astfel că participanții pot lua masa oricând doresc, cu posibilitatea de a ieși din zona concertului oricând

Clubul Quantic se află la o distanță nu foarte mare față de stațiile de metrou Grozăvești și Politehnică, astfel că se poate ajunge foarte ușor.

Programul concertelor, dar și a sesiunii Meet & Greet, va fi anunțat în perioada următoare, cu aproximativ o săptămână înaintea evenimentului.