Death Metal Supremacy VI

DEATH METAL SUPREMACY VI

Gorgasm /// USA /// New Standard Elite
Cenotaph /// TURKEY /// Sevared Records
Abnormality /// USA /// Metal Blade Records

Powered by : Bloodlust Booking /// Flying Circus Cluj UNDERGROUND LIVES!!!

Data: 19iulie 2019 Flying Circus; Cluj

Bilete: EVENTBOOK

GORGASM ajunge pentru prima oara in Romania. Fondata în 1994 in Chicago, abordeaza Brutal Death Metal. Grupul s-a desființat în decembrie 2008 și s-a reunit aproape doi animai tarziu (2010). Un an mai târziu, a fost lansat al treilea album de studio numit “Orgy of Murder”. In 2014 trupa lanseaza “Destined to Violate” sub label-ul New Standard Elite. Gorgasm repreinta o definitie ca la carte a death metal-ului brutal.


CENOTAPH- pentru prima oara in Cluj! CENOTAPH a fost formata de catre vocalul Batu Cetin în vara anului 1994, cu scopul de a crea una dintre cele mai brutale și cele mai bolnave sonoritati realizate vreodată în Turcia și în lume până acum.

După diferite schimbări în componența trupei, ei au lansat primul lor demo “Life Immortal” în 1995. in 2010 formatia si-a inregistrat cel de-al 5-lea album, “Putrescent Rabbit Infection” si a semnat cu Sevared Records USA. Această versiune primește, de asemenea, un feedback pozitiv iar trupa a inceput un lung sir de turnee.

ABNORMALITY revin in Cluj dupa cinci ani. ABNORMALITY este o trupa americana de metal extrem din Boston, Massachusetts. Formată în 2005 din diverse alte trupe, cum ar fi Sexcrement,Gorator, și Iranach, formația a lansat două albume de studio, “Contaminating The Hive Mind” și “Mechanisms Of Omniscience”, precum și EP “The Collective Calm In Mortal Oblivion”. În 2015, cvintetul a semnat cu Metal Blade Records.

image - see following caption
Photo: a
image - see following caption
Photo: bloodlust booking