DER WEG EINER FREIHEIT si DOWNFALL OF GAIA live in Rockstadt

DER WEG EINER FREIHEIT si DOWNFALL OF GAIA live in Rockstadt Brasov in 14.09.2019.

Concertul incepe la ora 20:00.

Concertul este organizat si prezentat de Season of Mist, Metal Blade Records Europe, Black Harbour Entertainment si Rockstadt.

DER WEG EINER FREIHEIT [Black Metal] [Germania]

Nikita Kamprad și Tobias Jaschinsky, doi prieteni buni si mari iubitori de black metal, au decis sa infiiteze in 2009 o trupa insa nu dupa modelul clasic norvegian ci nativ cum ar fi Nagelfar sau Nocte Obducta.

In 2015 trupa deja lansa al treilea material numit „Stellar”, ceva revolutionar pentru trupa si apreciat de critici si public, fiind impresionati de abordarea diferita a black metal-ului si asociindu-l cu nuante psihedelice dar si delicate si melodice.

Al patrulea si ultimul album, „Finisterre” a fost lansat acum 2 ani sub label-ul Season Of Mist iar in martie 2019 trupa a lansat si un material live denumit „Live in Berlin” inregistrat la concertul din octombrie 2017.

Trupa se adreseaza iubitorilor de black metal in directia Wolves In The Tron Room, Nagelfar, Imperium Dekadenz.

DOWNFALL OF GAIA [Post Black Metal / Crust] [Germania]

In 2008, Anton si Dominc au decis sa infiinteze Downfall Of Gaia, o trupa care creeaza o muzica plina de melancolie, tristete, depresie si nihilism dar provocand o stare de mister si agresivitate. Unii i-au spus post black metal insa influentele sunt multiple: sludge, atmosferic si chiar punk sau crust.

Acum cativa ani trupa e semnat cu Metal Blade Records care a produs alti artisti cunoscuti cum ar fi Ulver, Agalloch sau Cult Of Luna.

Trupa se adreseaza iubitorilor de post black metal in directia Ulver, Agalloch sau Cult Of Luna.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Pret bilet: 30 lei earlybird primele 50 de bilete 40 lei presale sale urmatoarele 200 de bilete50 lei general sale si door sale

Biletele se gasesc online sau in reteaua iabilet dar si la locatie in avans sau la intrare in ziua concertului in limita biletelor ramase disponibile.

image - see following caption
Photo: ref