Draconian - Clouds & Abigail (double album release)

Final Step Productions, vă invită la un eveniment excepțional, doua trupe autohtone, împreună cu invitați speciali. O dubla lansare de album, o seara de neuitat pentru undergroundul românesc! O scenă cu un decor ales, misterios și întunecat, sonorități sumbre, suspinând adânc amintiri ale celor plecați dintre noi pentru totdeauna, lăsând în urma un văl cernit de tristețe.


  • CLOUDS- Muzica celor plecați din aceasta lume, amintirea sumbră a despărțirii de cei dragi și o veșnică odă închinată durerii. Lansarea celui de-al 4-lea album, Durere. Un capitol greu, înlănțuit de pierderea celor ce ne-au dat viata și ne-au crescut într-o lume în care bunătatea și bunăstarea sunt cuvinte utopice.
  • ABIGAIL - Albumul unui sfert de veac, așteptat de iubitorii muzicii din inimă, un set de cântece menite sa înăbușe amintiri dureroase și sa aprindă flacăra sumbrului.
  • DRACONIAN - invitati speciali in cadrul acestui eveniment unic, Draconian fiind una din trupele prolifice de Doom Metal ce au făcut istorie în aceasta ramura a muzicii grele, acest concert este un unicat în România.

Vă așteptăm pentru seara incredibilă, o seară pentru cei ce au inima grea și sufletul încărcat.

Grafica a fost realizata de Gogo Melone ART.

image - see following caption
Photo: final step