Draconian si Julian`s Lullaby confirmati pentru Metal Gates

Membrii trupei Draconian ajung in Romania pentru a prezenta albumul nou “Sovran”. Trupa suedeza s-a format in 1994 avand initial numele de Kerberos. Trupa a fost infiintata de catre Johan Ericson (tobe, voce), Andy Hindenäs (chitara), Jesper Stolpe (bass, voce) si avea o orientare heavy/death melodic. Dupa o activitate de sapte luni, poetul si vocalul actual Anders Jacobsson s-a alaturat trupei dand noul nume si influentand orientarea muzicala.

image - see following caption
Photo: @

Julian's Lullaby s-a format in 2006. Stilul este caracterizat de influente neo-clasice combinate cu elemente de acustic folk-rock.

image - see following caption
Photo: @

Festivalul Metal Gates are loc intre 16 si 18 noiembrie 2018 in Club Quantic.
pana la 1 Septembrie - 150 RON
pana pe 16 Noiembrie - 170 RON
pe parcursul festivalului - 200 RON

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pagina evenimentului AICI