HIGH $TATUS la Rockstadt Extreme Fest

HIGH $TATUS [Hardcore Trap] [Romania]

Tânărul grup a luat ființă în iulie 2017, în Cluj-Napoca, la inițiativa lui Blunt (Guerrillas, Ghor), Garnoo (Never Broken, Breakout, Sinfold, Shadowsail), și Mihai Moga (Breakout, Sinfold, Guerrillas). După un an petrecut în studio pentru a dezvolta sound-ul trupei (o combinație a muzicii hardcore cu trap), High $tatus se lansează în august 2018 cu piesa „A Feel It” și doua concerte alături de Dash The Effort și Scars Of A Story.

În luna noiembrie a aceluiași an, trupa a lansat piesa „TARANTVLA” , urmată de concerte alături de Vodka Juniors, Fleshless, Clitgore, Ska-nk, Why Cat Why?!, Relative, Vile Disgust, Visions In Clouds, Eat Your Heart etc.

„Hex”, al 3-lea single a fost lansat în aprilie 2019, fiind o colaborare cu rapperul Mistah White (Guerrillas). În prezent formația se pregătește pentru lansarea primului material discografic „Make Room For The King”.

Componența actuală este Garnoo la voce și bass, Blunt la chitară și voce și GoLanu (Rehab Nation, Dirty Shirt, Jamaga) la tobe. În formula live, High $tatus colaborează cu numeroși artiști precum DJ Wicked (La Familia, 4G), Mistah White, Dragoș Geomolean (Breakout, E-an-na), George Grindean (Padding Moth, În Van).

https://www.facebook.com/highstatusband/

image - see following caption
Photo: ref