INVITATIA VIDEO LA CONCERT A CHITARISTULUI AL DI MEOLA

image - see following caption
Photo: promoter

Marele chitarist AL DI MEOLA ne saluta si ne invita la concert pe 27 noiembrie la Sala Palatului: “Sunt Al Di Meola si va invitam sa va alaturati concertului din Bucuresti de pe 27 noiembrie. Abia astept sa va revad pe toti pentru un concert minunat! Multumesc!”, a declarat pentru romani artistul.

Va reamintim ca Al Di Meola va urca pe scena Salii Palatului alaturi de doi muzicieni extrem de talentati, sub denumirea “Al Di Meola Trio”: KEMUEL ROIG, la pian, si FAUSTO BECCALOSSI, la acordeon.

Chitara, pianul si acordeonul in mainile unor instrumentisti geniali este garantia unei seri de 27 noiembrie absolut fantastica!

  • concertul din 2017 de la Sala Palatului, un adevart succes!

Categoria de bilete VIP include urmatoarele:

prezenta la soundcheck;

intalnire cu Al Di Meola;

poza cu Al Di Meola;

CD cu autograf

Biletele sunt pentru randul 2 din sectorul A , 29 de locuri si pot fi cumparate de pe startickets.ro! Asadar, numarul este foarte limitat!

Informatii cu privire la maniera si ora de intalnire cu Al Di Meola vom avea peste cateva zile!

Va rugam sa urmariti pagina noastra de Facebook si site-ul GQE: https://gqentertainment.ro

Fabulosul AL DI MEOLA revine in concert, toamna aceasta, intr-un eveniment dedicat noului material discografic, OPUS, aparut la finele lunii februarie, si interpretat la Bucuresti sub umbrela fericirii.

“Acest album marcheaza o noua era in viata mea. Pentru prima data, am compus muzica fiind complet fericit. Am o relatie minunata cu sotia mea, am o fetita si o familie frumoasa, care ma inspira in fiecare zi. Cred ca se simte asta in muzica mea”, a declarat chitaristul.

Portile Salii Palatului se vor deschide incepand cu ora 19.00!

AL DI MEOLA, pionierul unui nou stil de muzica instrumentala, o combinatie unica de sonoritati jazz si tonuri fusion cu elemente latino, transforma acordurile-i in bijuterii muzicale nepretuite.

“Cu OPUS am vrut sa-mi perfectionez abilitatilele compozitionale. In mod evident, evolutia aceasta ma transforma, mai degraba, intr-un compozitor-chitarist decat intr-un chitarist-compozitor”, a conchis Di Meola.

Unsprezece piese minunate, pe care va invitam sa le ascultati live, in aceasta toamna, si pe care le puteti “rasfoi” printr-un click, aici:

AL DI MEOLA, printre chitaristii ce au revolutionat stilul interepretativ, i-a influentat pe: Yngwie Malmsteen (alaturi de care a aparut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex - chitaristul Bon Jovi) si cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater. A colaborat cu: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder si multi multi altii.

Biletele se gasesc pe ticketstore la urmatoarele categorii de preturi:

VIP - 550 lei

Categoria 1 - 299 lei

Categoria 2 - 199 lei

Categoria 3 - 159 lei

Categoria 4 - 99 lei