MANES lanseaza “SLOW MOTION DEATH SEQUENCE” in august

“‘Slow Death Music Sequence’ shouldn’t be seen as a glass-half-empty, but more like a pile of dry, broken glass on a hardwood floor.” – Manes (June 2018)
Necrutator, eclectic si asertiv, in stilul caracteristic, Manes anunta un nou album numit “Slow Motion Death Sequence”. Manes reprezinta un hibrid de stiluri si influente cu un real sentiment de autenticitate, care impinge la extrem granitele metalului progresiv. Exista elemente electronice, hip hop și alternative rock / metal livrate cu sensibilitate subtila.Daca asculti cu atentie vei gasi si influente jazz ceea ce demostreaza ca Manes nu se teme sa experimenteze si sa-si asume riscuri. Msnes au cantat la Dark Bombastin Evening in 2015. ‘Slow Motion Death Sequence’ va fi lansat pe 24 august 2018 via Debemur Morti Productions.
Tracklist:

01 Endetidstegn
02 Scion
03 Chemical Heritage
04 Therapism
05 Last Resort
06 Poison Enough For Everyone
07 Building The Ship Of Theseus
08 Night Vision
09 Ater
Despre Manes: S-au format in Trondheim in 1992 iar muzica lor a cunoscut multe stadii de transformare dar baza trupei a ramas aceeasi vreme de saisprezece ani. Trupa are ca mantra explorarea si experimentarea continua in ceea ce priveste compunerea cantecelor ceea ce face imposibila incadrarea lor intr-un gen muzical. Oarecum muzica lor poate fi caracterizata ca o degradare a stilului rock si electronic cu influente de jazz, metal si altele. Muzica lor a fost descrisa ca fiind in acelasi timp atmosferica si cinematica, succedandu-se in straturi. Poate fi in acelasi timp emotionanta dar si opresiva, invaluita intr-o natura intunecata. Manes nu adera la conceptul de trupa traditionala. Este mai mult o colaborare. Membrii din Manes formau sau inca mai canta in trupe ca: Atrox, The Third and The Mortal, Lethe, Drontheim, Chton, Calmcorder si altele.
Manes sunt: Asgeir Hatlen – Vocals
Tor-Helge Skei – Guitars, keyboards, programming
Eivind Fjøseide – Guitars
Torstein Parelius – Bass
Rune Hoemsnes – Drums, percussion

Sursa:http://allabouttherock.co.uk

image - see following caption
Photo: manes
image - see following caption
Photo: DM