Monuments si VOLA: Program si reguli de acces

image - see following caption
Photo: promoter

Monuments si Vola canta la Bucuresti sambata pe 20 octombrie in Club Fabrica in cadrul unui show exclusivist cu doar 350 de bilete in vanzare. In deshidere va canta trupa de progressive metal din Franta, Kadinja precum si formatia Atlas din Finlanda.

In presale biletele costa doar 75 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea.

CUMPARA BILETE

Mai jos aveti programul evenimentului.

OPEN DOORS 19:00

ATLAS: 19:15 - 19:45

KADINJA: 20:00 - 20:30

VOLA: 20:45 - 21:25

MONUMENTS: 21:45 -…

Inca mai puteti achizitiona bilete la pretul de presale in valoare de 75 de lei. La intrare acestea vor costa 90 de lei.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.