Program si reguli de acces pentru concertul Disturbed

Disturbed canta in premiera in Romania pe 27 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. In deschidere vor evolua trupele Trank si Falls Has Come. Event hosted by Metalhead Romania.

Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite.Concertul are loc in aer liber.

Program concert Disturbed la Arenele Romane:

19:00 – Open Doors 19:30 – Trank 20:30 – Fall Has Come 21:30 – Disturbed

Reguli de acces:

– Pentru biletele “cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. – Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane. – Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

Informatii utile

Este interzis in zona de concert:

– sticle, conserve. – mancare sau bauturi de orice fel. – artificii, arme, obiecte periculoase. – obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser). – umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine). – aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil). – aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. – animale de companie. – persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului. La intrare de la Arenele Romane toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate. Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. – Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete. – Categoria VIP – Bilete cu loc in sectoarele K, E, J sau F. – Categoria Teren – Bilete fara loc, in fata sceneie pe teren. – Categoria Acces General – Bilete cu loc in sectoarele J, F, I, G sau H.