Rock Me-Osica Fest 2018/Pregatirile incep

Primele lucrari de amenajare a arealului unde, intre 13 si 15 iulie 2018, are loc cel mai mare eveniment de muzica rock din sudul tarii, au inceput.

image - see following caption
Photo: promoter

Odata cu sosirea verii, au inceput si proiectele in Osica de Sus, localitatea in care anul acesta se tine cel mai mare festival de rock din Oltenia.

“Se primeneste” totul, asa cum zic oltenii.

Da, exact asa. In afara de faptul ca organizatorul festivalului, aduce nume precum OCS, Implant pentru refuz, Luna Amara, Altar sau Vita de Vie pentru cele trei zile ale festivalului,cu suportul primariei se amenajeaza mini-terenuri de voleibal de plaja, o zona de relaxare in imediata apropiere a scenei precum si locuri pentru focurile de tabara la care, dupa o zi plina de concerte, poti petrece o noapte cu chitara, prietena si gasca.

In timpul zilei, ansamblul de calusari din regiune te invita la mini-spectacole organizate la ore fixe in comuna. Aici poti gusta o bucata originala de cultura si traditie olteneasca. Si daca ai obosit privind, poti face un popas la unul dintre localurile primitoare ale localitatii, unde poti bea o bere rece si manca un mic bine facut. Sau, daca ai noroc si batranii satului sunt in puteri, poti manca o paine-n tast facuta de ei ca pe vremuri, cu branza de casa si mai poti bea eventual un zaibar.

Uita cotidianul si pierde-te pentru trei zile, intr-un fel de concediu muzical cu distractii si surprize placute.

Festivalia revine in curand cu noi informatii interesante.

Bilete la deja renumitul festival se pot cumpara pe www.rockme.ro