Tombola la DrumStage - Winter Groove

image - see following caption
Photo: promoter

Participa la DrumStage si poti castiga cinele Meinl si bete de tobe semnate de Anika Niles si Krimh Lechner (Septic Flesh)

In acest an, biletul la DrumStage iti poate aduce un cinel sau un set de bete semnat de invitatii speciali Anika Niles, Krimh Lechner de la Septic Flesh si Adrian Tabacaru. Pe langa tombola va avea loc o sesiune de Q & A pentru fiecare artist alaturi de tot publicul prezent.

DrumStage a ajuns la editia cu numarul 7 si va avea loc si in acest an in club Quantic. Cu sprijinul ProGuitar vom avea un concurs cu premii de la Meinl si seturi de bete semnate de artistii prezenti, in timp ce Green Sound Sistem va avea grija ca spectacolul sa fie la nivelul invitatilor din acest an.

Concursul

Tot ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs este sa achizitionezi un bilet din reteaua ambilet.ro sau la intrare in seara evenimentului si sa pastrezi biletul pentru validarea premiului.

Dupa achizitionare, biletul va intra automat la extragerea care va avea loc in seara evenimentului.

Artistii

Editia din acest an se va bucura de prezenta unor artisti deosebiti si pregatiti sa ofere publicului pe langa show-urile de tobe si sesiuni de Q&A sau sesiuni de autografe. In pauze, tobosarii prezenti in public se pot intrece la cele 2 seturi de tobe expuse la eveniement.

Anika Nilles

În ultimii 3 ani, Anika Nilles și-a clădit faima pe Youtube, unde a devenit o senzație a internetului, strângând peste 13 milioane de vizualizări la clipurile sale în care interpretează compoziții personale, pentru ca apoi să pornească în turnee prin Europa, America de Nord și China.

Kerim “KRIMH” Lechner

Kerim Lechner este un tobosar austriac care a inceput sa cante la tobe la varsta de 14 ani, cariera sa debutand în anul 2010. In momentul de fata este tobosarul trupei grecești de Symphonic Death Metal “Septicflesh”. Este cunoscut pentru numeroasele sale colaborari cu trupe importante, precum Decapitated, Behemoth, Vesania si Harakiri For The Sky. Pe langa munca in cadrul trupelor, a lansat si 3 albume solo.

Adrian Tabacaru

Absolvent de Master al Universității de muzică din București, Adrian este recunoscut ca toboșar, producator si compozitor pentru formațiile Taine si Souptrip.

De asemenea, este colaborator al artistului de muzică electronică „YVAT”, in acelasi timp fiind cunoscut si ca producator si instrumentist de studio pentru diferiti artisti romani.

Adrian a reprezentat România la Warsaw Drum Festival 2017, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai multi artisti bine cunoscuți in România si Israel, precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Andreea Timiras-cello, Tom Brandus-pian, Petre Iftimie-chitara, Andrei Popa-chitară, Dragos Cretu-voce si Itamar Meir-didgeridoo.

Alex Hălmăgean

Alex si-a început activitatea ca toboșar la varsta de 18 ani, in momentul de fata fiind foarte activ pe scena underground din România, regasindu-l in trupe precum: Days of Confusion, The Dignity Complex, Kwalia, Black Water.

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/316548939125824/