Turneu Somali Yacht Club in luna Septembrie

Stoner rockerii psidehelici de la Somali Yacht Club pleaca intr-un nou turneu in luna septembrie. “To the Sea Tour 2018” include concerte in Ucraina, Romania, Bulgaria si Grecia. Trupa isi promoveaza noul album, intitulat “The Sea”.

image - see following caption
Photo: promoter

Datele turneului:

22 Sept – Uzhgorod, TBA

23 Sept – Cluj Napoca, Flying Circus

25 Sept – Sofia, Mixtape 5

26 Sept – Salonic, Rover Bar

27 Sept – Patras, Ghetto Bar

28 Sept – Atena, Death Disco

29 Sept – Plovdiv, Kapana Fest

30 Sept – Bucuresti, Quantic

Somali Yacht Club este una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina. Stilul lor include si elemente de shoegaze si post-metal.

Trio-ul si-a inceput activitatea in 2010, dupa un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind in scurt timp trupa principala pentru toti membrii sai. Tot in 2010, demo-ul “Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival. Trupa a concertat in acest an in Romania la SoundArt Festival 2018.

Albumul de debut Somali Yacht Club, “The Sun” a fost lansat în 2014 și a fost urmat de un turneu de promovare alături de Etherial Riffian. In februarie 2018, trupa a lansat un nou album, “The Sea”. Materialul poate fi ascultat la urmatorul link: https://somaliyachtclub.bandcamp.com/

Turneul este organizat de Cavalleria Events.

Official FB Page: https://www.facebook.com/Somaliyachtclub/