TRNA - Earthcult

Rușii de la TRNA au ajuns la al treilea material discografic. Personal i-am descoperit acum un an jumătate, odată cu lansarea celui de-al doilea album „Lose Yourself to Find Peace”. Din multele formații de instrumental post-metal, mi-au atras atenția prin combinația de jazz și blues urban într-o atmosferă melancolică.

„Earthcult”, este o excursie luxuriantă într-un univers revigorant, care îmbină o perspectivă strălucitoare, împreună cu o combinație de speranță, melancolie, dorință și momente ocazionale de întuneric. Rifurile chitărilor construiesc în mod constant fondul muzical cu foarte putine si scurte pauze pentru liniste, ajungand rapid într-un punct culminant, din care piesele se recupereaza și reiau tendința ascendentă.

Deoarece muzica este atat de ocupata si energica, contestatarii genului post-metal pot aprecia foarte rapid că albumul este o experiență obositoare. Pentru fanii genului, dar și pentru cei deschiși la noi provocări, albumul trebuie ascultat cap-coadă, pentru că aceasta este o plimbare de bunăvoie prin sunetele spațiului interior.

Track list:

  1. Earthcult
  2. Everywhere And Nowhere
  3. The Heart Of Time
  4. Thaw