Amenra [BE] / envy [JP] / Jo Quail [UK] poster

Amenra [BE] / envy [JP] / Jo Quail [UK]

Sept. 25, 2021 20:00, 4 hours
Kruhnen Musik Halle
Phone: 0799 958 537
Strada Nicolae Titulescu 4, Brașov 500010
Braşov
Romania


AMENRA [BE] / ENVY [JP] / JO QUAIL [UK]. AMENRA [Belgia] [Doom/Sluge, Metal/Hardcore].

Contrastele din muzica Amenra au fost întodeauna profunde încă de acum 15 ani. Ca întotdeauna, muzica Amenra vine direct din sufletul muzicienilor care participă la acest proiect și care sunt capabili de a stabili conexiuni profunde cu audiența, poate mai profunde decât multe alte trupe.

Ne-a luat câțiva ani să compunem un nou material, spune Colins. În acest punct, aveam nevoie să compunem găsind inspirație în depresie, tristețe și disperare. Levy a trecut printr-o perioadă întunecată, izolându-se de toată lumea și compunând. Lebon, percuționistul, a sărbătorit venirea pe lume a primului său copil.

Nu există dragoste fără durere. Viață fără moarte. Lumină fără întuneric. Acesta este conflictul și pe Mass IV.

Este greu să te gândești la altă persoană care poate capta această dimensiune muzicală mai bine decât Billy Anderson. Legendarul producător american a fost deja alegerea pentru Mass V.

ENVY [Japonia] [Post-Hardcore].

În 1995, cei 3 membri fondatori, Manabu Nakagawa, Nobukata Kawai și Tetsuya Fukagawa au format această trupă iar până în 2015 au lansat 6 albume, 5 EP-uri, 7 splits și 2 materiale 7”.

JO QUAIL [Marea Britanie] [Post-Rock/Metal/Electronica].

Jo Quail este o artistă recunoscută pe plan mondial pentru compozițiile sale și pentru virtuozitatea interpretării muzicii la violoncel. La fel de bine în interpretări solo, alături de trupe sau în colaborări cu coruri sau orchestre, combină într-un mod maiestuos instrumentul său cu tehnici inovative de looping.

Încă de la începutul carierei sale solo, artista a lansat 4 albume, 3 EP-uri și un DVD live. O dată cu albumul Exsolve, a primit premiul Limelight oferit de catre Prog Magazine și a prestat live la multe festivaluri din Europa, două concerte în Queen Elisabeth Hall la invitația lui Robert Smith și mai multe turnee alături de Amenra, MONO, Boris, Myrkur, Caspina și alții.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

image - see following caption