1. Stahlsarg : black metal britanic pe scena Yellow Club

  Stahlsarg : black metal britanic pe scena Yellow Club icon STAHLSARG, una din putinele trupe britanice de raw black metal din noul val, ajunge pentru prima data in Romania! Formata in 2013 de doi membri care au parasit Eastern Front, Stahlsarg a avut in primii cinci ani de activitate o ascensiune spectaculoasa, materializata in doua albume de studio, numeroase turnee si concerte alaturi de nume mari din zona metalului extrem … (read on)

 2. Tribut Metallica cu Masterpiece

  Tribut Metallica cu Masterpiece icon Vineri pe 12 octombrie de la ora 22:30 va asteptam la Hard Rock Cafe sa vedeti si sa ascultati unul dintre cele mai bune tributuri Metallica cu Masterpiece! Trupa MASTERPIECE este prima si SINGURA formatie tribut METALLICA din Romania. Trupa este alcatuita din membri cu o vasta experienta muzicala, fiecare cantand si in diferite trupe consacrate din tara (ALTAR, Voices … (read on)

 3. Eivør live at Control

  Eivør live at Control icon Ce se întâmplă când amesteci sunetul valurilor izbite de stânci, incantațiile șamanice inuite și temperamentul nordic, cu o voce care sculptează minuțios stări pe care nu le mai poți uita? Cel mai probabil se naște o muzică rară, o călătorie ritualică eliberată de spațiu și timp, în care doar Eivør poate fi maestrul de ceremonii. Născută în Insulele Feroe, misteriosul … (read on)

 4. AZI: Votum / Breathelast / Space Of Variations

  AZI: Votum / Breathelast / Space Of Variations icon Azi in Club Quantic vor canta: Votum / Breathelast / Space Of Variations in cadrul Q Fest. Program eveniment 19:20 -> Acces public 20:00 - 21:00 -> Space Of Variations 21:20 - 22:20 -> Breathelast. 22:40 - 23:40 -> Votum Bilete Aici Pagina eventului AICI (read on)

 5. Mirrors for Psychic Warfare [us] in Cluj-Napoca si Timisoara

  Mirrors for Psychic Warfare [us] in Cluj-Napoca si Timisoara icon Mirrors For Psychic Warfare is Scott Kelly (Founding member of Neurosis, Corrections House, Shrinebuilder, The Road Home, Blood Caldera, River Of Madness, Tribes Of Neurot, and co-owner of Neurot Recordings) and Sanford Parker (Minsk, Buried at Sea, Nachtmystium, Corrections House). Scott Kelly and producer/engineer/sonic warlord Sanford Parker are restless. This inquietude has culminated in another collaboration (the two work together … (read on)

 6. Need / Taine / MBP live in Quantic

  Need / Taine / MBP live in Quantic icon Progerii greci de la Need se reintorc in Bucuresti in cadrul turneului “Songs for freedom over Balkans 2018”, dupa un show de neuitat in cadrul festivalului Soundart. Acestora li se alatura veteranii de la TAINE, o trupa care nu mai necesita nici o prezentare pentru fanii genului prog-death. Intr-o componenta noua, acestia se pregatesc pentru lansarea urmatorului album de studio. … (read on)

 7. Crippled Black Phoenix [UK] și The Devil’s Trade [HU]

  Crippled Black Phoenix [UK] și The Devil’s Trade [HU] icon Crippled Black Phoenix, trupa britanică de progressive/post-rock din UK, va canta pe 10 octombrie la Quantic Club. Concertul face parte din turneul The Perfect Tour of Total Pleasure, care promovează cel mai nou material discografic, intitulat „Horrific Honorifics”, lansat via Season Of Mist. Trupa va fi susținută în deschidere de The Devil’s Trade. Crippled Black Phoenix a fost creată în … (read on)

 8. Concert Tribut Ac/Dc cu The Rock

  Concert Tribut Ac/Dc cu The Rock icon Inconfundabilul “for those about to rock…we salute you” va rasuna din nou la Hard Rock Cafe, joi, pe 11 octombrie de la ora 21:30. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scena de The R.O.C.K.! Pretul biletului include si o bere la draft Carlsberg! Costumeaza-te “Back In Black”, avânta-te, cu riffuri de mare viteza, pe “Highway To Hell” … (read on)

 9. Concert RoadkillSoda si Sinoptik la Timisoara

  Concert RoadkillSoda si Sinoptik la Timisoara icon Concert RoadkillSoda si Sinoptik la Timisoara în cadrul Turneului European Stoner Extravaganza 2018 Miercuri, 10 octombrie 2018, ora 20.00, clubul Manufactura va invita la concertul Roadkill Soda și Sinoptik din cadrul Stoner Extravaganza European Tour 2018. Turneul cuprinde 23 de orașe din Ucraina, Ungaria, Slovacia, Croația, Italia, Austria, Polonia și România. Influentati de muzica lui Led Zeppelin, Jimi Hendrix sau … (read on)

 10. Noul album IRIS este acum disponibil pentru precomandă

  Noul album IRIS este acum disponibil pentru precomandă icon „Lumea toată e un circ” este acum disponibil pentru precomandă, în format fizic și digital, aici: https://MediaPro.lnk.to/LumeaToataEUnCirc „Lumea toată e un circ” este titlul noului album IRIS, ce va fi lansat marți, 23 octombrie, la Hard Rock Cafe din București. Albumul conține 17 melodii înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Muzica aparține membrilor trupei IRIS, iar versurile … (read on)

 11. “ReBorn”, noul album AG Weinberger este acum disponibil

  “ReBorn”, noul album AG Weinberger este acum disponibil icon ReBorn, cel mai recent album AG Weinberger, este acum disponibil pe platformele de distribuție digitală precum Spotify, Deezer, iTunes sau Amazon Music. Al 9-lea album al celui considerat de către critici „Mr. Blues al României”, însumează un ansamblu de caracteristici și discursuri muzicale, care ne conduce în lumea unică a artistului. Prin această lucrare AG atinge o stare de maturitate … (read on)

 12. Noul album Luna Amară, Nord, este disponibil pt precomanda

  Noul album Luna Amară, Nord, este disponibil pt precomanda icon Luna Amară lansează, pe 13 octombrie, cel de-al șaselea album de studio, NORD, un material puternic și revelator, care prezintă configurația unui adevăr conștient și ne pune în fața alegerii de a-l trece sau nu prin filtrul ignoranței. NORD este acum disponibil pentru precomandă, în format fizic și digital, aici: https://umr.lnk.to/NordPR Noul material discografic Luna Amară - NORD conține unsprezece … (read on)

 13. The Flying Detachment au lansat al doilea single

  The Flying Detachment au lansat al doilea single icon “2:58” este al doilea single lansat de stoner rockerii de la The Flying Detachment. Albumul “Eyes in the Stars, Life in the Mud Fall Tour” apare pe 22 octombrie si trupa se pregateste sa sustina aceasta lansare cu un turneu de promovare care trece si prin Romania. Al doilea single de pe “Eyes in the Stars, Life in the Mud” … (read on)

 14. Concert White Walls și COD în Timisoara

  Concert White Walls și COD în Timisoara icon Joi, 4 octombrie 2018, începând cu ora 20.00, clubul Manufactura rasuna a metal-rock cu trupa White Walls din Constanta și a stoner rock în deschidere cu cei de la COD din Bucuresti. White Walls s-a remarcat în lumea muzicala romaneasca prin sunetul metal rock progresiv, dar și pentru ca de-a lungul timpului a împărțit scena cu nume sonore ale rock-ului … (read on)

 15. Vița de Vie lansează videoclipul piesei „Sorcova”

  Vița de Vie lansează videoclipul piesei „Sorcova” icon Vița de Vie lansează astăzi videoclipul piesei Sorcova, cel de-al patrulea single extras de pe albumul Șase (-). Premiera videoclipului animat va avea loc în cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie, „Anim'est” (28 septembrie, orele 18:30, la Cinemateca Eforie). Materialul video a fost realizat în perioada 1-22 septembrie 2018, în cadrul „Animation Worksheep 11”, urmând … (read on)

 16. Magnetic au lansat un videoclip pentru “Back to my Soul”

  Magnetic au lansat un videoclip pentru “Back to my Soul” icon Metalistii bulgari de la Magnetic au lansat un videoclip pentru single-ul “Back to my Soul” cu putin timp inainte de turneul pe care il vor sustine in luna octombrie. Datele cuprind si patru concerte in Romania la Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu si Timisioara. Videoclipul poate fi vizionat la urmatorul link: Regia clipului ii apartine lui Georgi Spirov (40 days later), iar … (read on)

 17. Bucovina special exclusive show

  Bucovina special exclusive show icon Miercuri, pe 3 octombrie, de la ora 21:30, pentru a doua oara la Hard Rock Cafe dupa showul sold out din primavara, Bucovina va invita la un special exclusive show care nu trebuie scapat in cadrul unui show METALHEAD si BestMusic Live Concerts ! Castigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an si cu showuri sold out la Arenele … (read on)

 18. Concert Cargo pe 4 Octombrie in Bucuresti

  Concert Cargo pe 4 Octombrie in Bucuresti icon BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 4 octombrie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO! Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”. Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, “Destin” iar gloria absoluta in 1998, … (read on)

 19. Red Hot Chili Peppers World Tribute Band canta în Timisoara

  Red Hot Chili Peppers World Tribute Band canta în Timisoara icon Iubitorii muzicii Red Hot Chili Peppers din Timisoara sunt invitați la un super concert LIVE al celei mai bune trupe de tribut RHCP, Red Hot Chili Peppers World Tribute Band (ORGANIC) în Capcana (ex Daos) în 3 octombrie 2018 de la ora 21.00. Titlul de cea mai buna trupa de tribut le-a fost atribuit chiar de unul dintre membrii formatiei … (read on)

 20. Concert extraordinar: Kempes la Timisoara

  Concert extraordinar: Kempes la Timisoara icon Sâmbăta 29 septembrie, iubitorii de rock romanesc sunt invitați la concertul LIVE al trupei Kempes în Timisoara, de la ora 20.00 în Capcana (fostul club Daos). Trupa Kempes a pornit la drum în 2013 la initiativa lui Ovidiu Ioncu zis Kempes, artistul care a marcat definitiv muzica rock din Romania de-a lungul a 2 decenii de cariera. Ca vocalist al … (read on)