CROWBAR la Bucovina Rock Castle

CROWBAR (USA) - Adevarati bunici ai genului sludge metal (unii ar spune inventatori ai lui…), Crowbar nu prea au nevoie de vreo prezentare. Amestecul de doom si hardcore punk i-a particularizat pe scena rock mondiala iar show-urile pline de energie ii recomanda pentru orice festival. Chiar daca nu au mai scos ceva nou de prin 2016, americanii din sud ne vor rupe timpanele cu hit-uri dupa hit-uri in ultima seara de Bucovina Rock Castle…

ALTAR (Ro) - Altar au implinit anul acesta 25 de activitate si nu puteam sa nu sarbatorim o trupa esentiala pentru istoria rock-ului romanesc in Cetatea de Scaun - loc esential pentru istoria Moldovei. Cine nu stie de Altar, sa pofteasca in fata scenei pentru o lectie de metal, respect si atitudine!

Bloodrush (Bg) - scena metal bulgara emaneaza in mod constant trupe interesante, nume pe care le regasesti peste ani batand in continuare drumurile Europei si sustinand miscarea underground. Cu resurse limitate, de multe ori, metal-ul bulgar nu se lasa doborat si ne trimite acest trio din Dobrich, cu un apetit pentru melanj si influente diverse. Recomandat celor care vor sa inteleaga mai mult.

Anul acesta, datorita vicisitudinilor financiare, nu va mai exista scena a doua. Insa am ales trei trupe tinere ce au concertat aici anul trecut si speram ca alegerea noastra sa fie in asentimentul vostru. Cele trei trupe sunt:

Blackout Contraband X Paradox Theory

image - see following caption
Photo: a

CREDITS: Bucovina Rock Castle