FRIG lanseaza albumul “vid nocturn”

Trupa FRIG va susține un concert la București, în luna iunie 2018, pe scena Amfiteatrului Mihai Eminescu. Artiștii își vor delecta fanii cu albumul “Vid nocturn”, iar în playlist se vor regăsi și piesele lansate pe Youtube: Sfere și minus 0.010 degrees.

Cu un nume sugestiv, FRIG este un grup compus din Alex Deak – synthesizer, Günes Sensoy – chitară, Andrei „Andy” Ionescu – chitară, Radu Baciu – bass, Horațiu Iordache – tobe și vocalistul George Christopher Duimovici. Albumul de debut urmează să fie lansat la începutul de sezon estival al lui 2018, self-release, și va fi intitulat “ vid nocturn” ”.

image - see following caption
Photo: facebook

Despre trupa FRIG: După un 2017 încărcat pentru trupă cu înregistrările albumului, se pregătesc pentru un turneu de promovare al albumului. Show-urile live sunt o adevărată sărbătoare metal și muzică electronică, având în vedere că materialul trupei FRIG aduce un aer astronomic cu imagini din spațiul cosmic și alte efecte de scenă inedite.

Alex Deak inspirat de idolii săi, printre care îi amintește pe Jordan Rudess, Xy (Xytras), Christian „Flake” Lorenz și Håvard Ellefsen, pune bazele primei melodii de pe album: Sfere.

Pagina de Facebook