Rock FM a stat de vorba cu Tony Rambola de la Godsmack

image - see following caption
Photo: promoter

Godsmack se reintoarce in Romania, la Arenele Romane pentru doua concerte pe 31 Martie si 1 Aprilie. Prietenii nostri de la Rock FM au schimbat cateva vorbe cu Tony Rambola, chitaristul Godsmack din 1996.

Au vorbit despre fanii din Romania, despre noul album, despre cele doua concerte din aceasta primavara dar au atins si alte subiecte. Mai jos aveti un extras din interviu.

ROCK FM - Ce ai simtit cand ai auzit ca organizatorul din Romania a fost practic fortat sa adauge inca un concert Godsmack? Biletele s-au vandut imediat!

Tony Rombola - Frate, am fost atat de fericiti! Am stabilit doua setlisturi diferite! Am pus imediat pe foaie doua setlisturi. Nu vrem sa cantam acelasi lucru in ambele seri. O sa fie o nebunie. Fanii care vor sa vina la ambele concerte nu vor regreta. Or sa auda cantece diferite. Normal ca unele piese sunt de baza, insa am pregatit doua show-uri distincte. O sa schimbam chiar si scena!

ROCK FM - O gramada de trupe apar si dispar. Rezista undeva intre 5 si 10 ani. Voi ati ajuns la 25. Care este secretul?

Tony Rombola - Secretul longevitatii este simplu: trebuie sa-ti permiti luxul de a lua pauze din cand in cand. Am rezistat atat si pentru ca am lasat mereu cate patru ani intre albume. Un an in care sa compunem si sa inregistram, doi ani de turneu, iar apoi un an stam separati unii de altii. Trebuie sa lasi putin timp sa-ti fie dor de ceilalti. Pauzele ajuta in foarte multe cazuri. In timpul ala cantam cu alte proiecte, alte genuri, alti muzicieni, avem timp sa iesim din rutina. Eu cant blues cu Apocalypse Blues. Cred ca asta este secretul. Cand ne vedem dupa acel an de pauza… apreciem altfel ceea ce avem.

Cititi restul interviului aici.

Asadar, inca putin si ne vedem cu Godsmack la Arenele Romane din Bucuresti.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

  • Golden Circle (fara loc in fata scenei) - 205 lei in presale si 220 la intrare + taxe 10 lei

  • Acces General (fara loc, in arena) - 165 in presale si 180 la intrare + taxe 10 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Se pun in vanzare doar 1800 de bilete iar la Golden Circle sunt doar 400 de locuri. Concertul are loc in cort incalzit.

Pentru acest eveniment nu este permisa renuntarea la biletele achizitionate.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM